Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Mh Konta Uzytkownikow

silnybicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam all smiga nie moglem odpalic 2 bota lecz zrobilem 2 adminow i dziala lecz jeden bot daje speed x3 a drugi nie [wlaczony ale nie daje bonusów] dlaczeog?? plz help

zbyt duża sygna

Opublikowano

W ogóle nie rozumiem problemu..

Masz 2 konta w systemie, tak? Na każdym z nich odpalasz bota + mh, tak? I na 1 działa bot z MH a na 2 nie chce, tak?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

tak;d mam 2 konta w systemie obydwa na admina ustawione. oby 2 metiny sie włanczaja i mh lecz na jednym dziala mh[ze moge speed atack ustawic i dziala] a na drugim moge ustawic ale jak zrobie ON to niema roznicy

zbyt duża sygna

Opublikowano

czesto tak bywa ze oba multihacki dzialaja na 1 metina...

Ale na 2 osobnych kontach w systemie tak być przecież nie powinno.

Opublikowano

andrzej powinno bo w procesach dalej jest metin

Tak wiem. W sumie to racja, niezależnie od tego jak i gdzie jest uruchomiony proces, ważne jest to jaki jest jego PID. Nie wiesz czy nie jest to zależne jeszcze od systemu? Wiele osób się wypowiadało, że im to działa.

Opublikowano

mam tego samego metina ;/ moze zrobie ze skopiuje folder metina usune w dodaj u unus programy i zaisntaluje jeszcze raz wtedy wyjdzie jakbym mial jednego metina a bede miec 2 rózne ;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

mam tego samego metina ;/ moze zrobie ze skopiuje folder metina usune w dodaj u unus programy i zaisntaluje jeszcze raz wtedy wyjdzie jakbym mial jednego metina a bede miec 2 rózne ;]

To raczej nic nie da, nie wiele to ma do rzeczy. Pozostaje metoda farta, jak złapie to ok a jak nie to restart metina i mh i do skutku, często się udaje :P

Opublikowano

wiesz z diablo 2 tak szlo ;d ze jak byly 2 zainstalowane to byl blad a jak tak jak ja mowie to gralo;d sporobje ;]

ale to jest dzwine ze na jednym koncie "metoda farta" a jak sa 2 konto to na 1 dziala a na drugim koncie mh nie dziala? dlaczego?:D

zbyt duża sygna

Opublikowano

albo odpal se na expbocie 1 konto 2na modzie jak odpalasz to tam nazwe procesu wybierasz więc w 1 tak jak jest a w metin2mod.bin

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

wiesz z diablo 2 tak szlo ;d ze jak byly 2 zainstalowane to byl blad a jak tak jak ja mowie to gralo;d sporobje ;]

ale to jest dzwine ze na jednym koncie "metoda farta" a jak sa 2 konto to na 1 dziala a na drugim koncie mh nie dziala? dlaczego?:D

To zależy od PID, chyba im mniejszy (albo im większy, nie pamiętam) od poprzedniego to ten proces MH wyłapie i do niego się wstrzyknie :P

Opublikowano

racja nie da sie ;d a nie da sie ulepszyc mh zeby jeden dzialal pod all? bo ktos mowil ze jakis mh tak dziala czy cos? nie umialbys tego anrzej zrobic?

zbyt duża sygna

Opublikowano

racja nie da sie ;d a nie da sie ulepszyc mh zeby jeden dzialal pod all? bo ktos mowil ze jakis mh tak dziala czy cos? nie umialbys tego anrzej zrobic?

Nie, nie zajmuję się takimi rzeczami. Owszem,działał jakiś by bajnoi ale od 21 maja jest bezużyteczny xD

Opublikowano

a to jak tamten działał to bys zoabczył co tam było odpowiedzialne za to i do tego wladowal :D ludzie by cie na piedestale nosili :DxD

zbyt duża sygna

Opublikowano

a to jak tamten działał to bys zoabczył co tam było odpowiedzialne za to i do tego wladowal :D ludzie by cie na piedestale nosili :DxD

Jak już wspominałem nie znam się na tym, ponadto nie mam kodów źródłowych a tego zdekompilowac się nie da więc odp jest oczywista.

Napisz to twórców, może to zaimplementują :)

Może nawet sam napiszę :P

Opublikowano

ja tam za bardzo nie wiem kto jest twórcami xD kiedys interesowalem sie c++ itp [ robilem keylogery;p] ale odpusicilem bo trzeba bylo byc mocnym zeby napisac dobrego od poczatku zeby virtual nic nie widzial :D bo jak juz jedna osoba zrobila ze dziala na all to nie problem to dodac do innego moim zdaniem ;p

zbyt duża sygna

Opublikowano

ja tam za bardzo nie wiem kto jest twórcami xD kiedys interesowalem sie c++ itp [ robilem keylogery;p] ale odpusicilem bo trzeba bylo byc mocnym zeby napisac dobrego od poczatku zeby virtual nic nie widzial :D bo jak juz jedna osoba zrobila ze dziala na all to nie problem to dodac do innego moim zdaniem ;p

Jak byś się zajmował tym językiem to wiedziałbyś, że nie mając kodów źródłowych możesz sie pocałować w .. xD :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...