Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! 😎
Wraz z mała ekipą (składającą się z 3 osób) rozpoczeliśmy projekt serwera minecraft. Jesteśmy w początkowych fazach rozwojowych, troche zbudowaliśmy, troche pluginów ogarneliśmy i skonfigurowaliśmy jak należy. Serwer jest/bedzie customowy. Aktualnie posiada dwa customowe sety broni, armora oraz narzędzi. Mamy również customowe bossy z własnymi mechanikami oraz plugin pod dungeony, który automatycznie generuje randomowo dungi, tak aby one nie powtarzały się za każdym razem tak samo. Dodatkowym planem do dungeonów jest rozwinięcie starego dobrego survivalu z działkami. 

Do sedna sprawy
Stawiamy na rozwój serwera, dobrą zabawę oraz kozacą ekipę, dlatego szukamy osób które chciałyby rozwiąć serwer razem z Nami. Jeśli chciałbyś stworzyć projekt, który nie padnie po 2 miesiącach, to Nasza ekipa jest idealnym rozwiązaniem dla Ciebie. 

Coś o Nas:
Jesteśmy dojrzałymi osobami, które lubią po pracy posiedzieć na kompie ( 2x 25lat, 1x 26lat ). Znamy się od dobrych kilkunastu lat. Ja zajmuję się techniczą stroną serwera, Golem budowaniem, natomiast Dzinek administracją oraz ewentualną pomocą w budowaniu. To nie tak ze siedzimy tylko i ogarniamy mc! Wiadomo ze przerwy sa wazne, dlatego w niektore dni gramy rowniez w inne gry, np overwatch, lol itd. 

Jesli jestes zainteresowany napisz do mnie:

discord: fal4on#5365
email: [email protected]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, również tworzę projekt, jeśli chcesz się dołączyć napisz do mnie na Discordzie - cziko4 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...