Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Prawda O Upjers

zig14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego nie kupuje Premium w takich grach. Po pierwszym wejściu na forum wiedziałem, że moderacja jest niekompetentna. Czasem kupie kilka monet i tyle. Nie będę dawał zarabiać oszustom i osobom niekompetentnym. I tak większość graczy to dzieciaki, które nie mają co robić tylko wydawać kasę na monety. Trzeba mieć umiar do gier i tyle.

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

Opublikowano

Oooo do zakladki administracji jest to prawda napisalem u Heńka ze oddam konta prawie gratis to mi zabokowali konto na 1 s a jak napisalem to samo na s 16 to mi Tylko usuneli posta u Henka// pisalem do suportu w tej sprawie to odeslali mi urywek regulaminu ktory mowil :nie obrazamy innych graczy... itp co nie mialo wogole zwiazku z moim postem u Henia po odpisaniu o braku czego kolwiek co by sie mialo wydarzyc nie uzyskalem odpowiedzi do dnia disiejszego... pozdro dla nich *****

oj tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...