Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam porblem.. a wiec gdy włączam bota i jak sie zaloguje to nie czyta mi postaci.. Wie ktos dlaczego??

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

wyłączyć gg to wtedy kiedy się wpisuje IP i port do Srproxy

ale czy na pewno wpisujesz dobrze IP? bo mi już się dziś zdarzyło i było WTF jak ie moglem bocic po 1,5h wbijania

@EDIT

juz wiem dlaczego

Źle włączony bot ^^?

tf_funny_cats_screensaver_24297.gif
Opublikowano

Witam mam porblem.. a wiec gdy włączam bota i jak sie zaloguje to nie czyta mi postaci.. Wie ktos dlaczego??

Jest to wina tego że GG zajmuje Ci port na którym działa proxy.A co do IP to jak się wpisze złe IP to się wgl client nie odpala.

Opublikowano

Witam. Ja,a wlasciwie moj kuzyn ma problem z tym, ze jak sie zaloguje to wylacza mu sie bot za kazdym razem. Ma on windows 7. Uzywam tego bota na swoim komputerze (XP) i jest wszystko dobrze. Troche czytalem , ale nigdzie nie znalazlem zadnej sensownej pomocy. Jakies sugestie? GG ma wylaczone.

Opublikowano

@Up

Jak mu się wyłącza, błąd wyskakuje ? Jeśli tak, to niech da tutaj screena.

Nie , zaden blad nie wyskakuje.Po prostu okno bota wylacza sie bez zadnego komunikatu. Na pasku zadan go nie ma.

EDIT: Dzieki za probe pomocy. Problem rozwiazany. Okazalo sie , ze wlaczal zly plik : db Bot.exe . Sory za zbedny spam i strate czasu.

Opublikowano

Nie , zaden blad nie wyskakuje.Po prostu okno bota wylacza sie bez zadnego komunikatu. Na pasku zadan go nie ma.

Dokładnie jak mówi matis niech spróbuje przez administratora, i wyłącz zapory jak coś.