Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dagger/Archer?

P4H

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam chciałbym pograć ninja i nie wiem jakie czary wybrać, ponieważ łuki mają dużo ataku, ale czy opłaca się robić czary na łuk?

Dagger ma dobre czary tylko, że NP. Koziki mają bardzo mało ataku na +9 i jak to jest co lepiej zrobić PVP/EXP...

I co dodawać na ninji pż??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Dagger, robisz jelona +9, dużo hp, polimorfia na 1 i kupujesz marmury, i na v2 ogień. I tak nie wbijesz więcej niż 40lvl.

Nie rozumiem Cie, czemu mam nie wbić powyżej 40+? Radzisz Dagger, ale czemu łuk ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiem Cie, czemu mam nie wbić powyżej 40+? Radzisz Dagger, ale czemu łuk ?

Bo uznaję stereotyp dzieci metina.

Dagger, ekhm, chodzi o to, że grając daggerem jak się chce szybko expić to nastawiasz się na dużą ilość hp i b.dobrego jelonka, wbijasz polimorfię na 1, skupujesz marmury dzikusów i ewentualnie pająków, i ogień na v2 od 35/36lvl.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

bierzesz draggeram wbijasz poli albo na 1 albo na p kupuje 1eq postów 20 marmurów jelona+9 sr+30 itmy na pz nawt zbr na 1lvl 2k pz i lecisz do v2 expic na nich a do pvp to kozy+9 z umki na+ do expa bez marmuru tez umki bo głównie skillami walisz staty 2zr 1wit bulid zasadzka wir szybki chmura krycie i czytaj codziennie ku

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

bierzesz draggeram wbijasz poli albo na 1 albo na p kupuje 1eq postów 20 marmurów jelona+9 sr+30 itmy na pz nawt zbr na 1lvl 2k pz i lecisz do v2 expic na nich a do pvp to kozy+9 z umki na+ do expa bez marmuru tez umki bo głównie skillami walisz staty 2zr 1wit bulid zasadzka wir szybki chmura krycie i czytaj codziennie ku

Czyli ogólnie to co ja sam napisałem, dodałeś tylko build na PVP, który i tak jest do dupy bo kozy pod pvp są idiotycznym wyborem. Expić expić i expić do 65, dropnąć smocze/błyski i jazda.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...