Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zamowić Z Isu Duży Pakiet Najtaniej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. tak jak w temacie

poszukuję NAJ NAJNAJ tańszego sposobu zeby kupić duzy pakiet startowy!

kosztuje on 129sm :/ kurde,chę go miec płacąc nie więcej niz 20-30 zł ? da się tak ?

aa no i jeszcze dodatkowe pytanie,

pakiet potrzebny mi,poniewaz zamierzam zaczać grac bez haxow i botów(na forum dalej bede :D)na jakims servie, i jaki mi się najbardziej opyla?!

będe grał od nowa,i potrzebny mi ten pakiet :)

więc jak? pomożecie? :D pamietam ze był tut za 17zł 125sm. działa to jeszcze? :D

będą 5+ !!! :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Możesz mieć nawet za darmo ten swój pakiet oszukując tudzież naciągając innych graczy, że za doładowanie tobie smoczych dasz im gwiazdkę z nieba ;)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

@up no no no :D to jest akurat dobry pomysl ;D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Bana ci nie dzadzą bo powiesz ze ss to pic na wode. Ze sam mozesz taki zrobic. A co do tego kogo nabrac to idz do m2 na ch2/ch3 i tam jest multum noobów które zabiją za 1kk ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Chłopie nabierałem tak za starych czasów ze znajomymi i mieliście i ubaw i zarobek. Ban? Za co? Dowody panie sędzio? Niestety...brak dowodów :)

No ale jeśli zaczynasz zupełnie nową grę na zupełnie nowym serwerze, bez znajomych którzy pożyczą eq to bardzo mi przykro ale już tego nie zrobisz.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...