Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x40 FixedMU Start 09.02.2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

OeCIf7f.png

🌐 Website:  https://x40.fixedmu.com/

🌐 Full Server Presentation: https://x40.fixedmu.com/?p=presentation

📢 Forum: https://forum.fixedmu.com/

⚔️ Server ⚔️

»Start Beta: 31/01/2024

»Start Date: 09/02/2024 at 18:00 UTC

»Hosting: OVHcloud - TOP1 In The World!

»Game Version: 97d+99i

»Maximum Character Level: 350

»Maximum Character Resets: 50

»Experience Gain: x40

»Item Drop Rate: x25

»Gold Drop Rate: x200

»Points Per Level: 5/7

»Points Per Reset: 1280

»Stats After Resets: Burn

»Max Stats: 20,000

»Monsters Per Spots: 5 (HOT 6)

»Monster HP: 200%

»Maximum IPs: 3

»MG Create: Level 220

»Guild Creation: Requires 5 Resets & Level 350

»Max Excellent Options: 2

»Max Item Plus: +11

»Max Additional Defense: +28

»Arrows & Bolts: Infinite

»Webshop: Off

»Custom Pick: Off

⚔️ Web ⚔️

• Market Place
  • Add Luck
  • Hide Equipment
  • View Equipment
  • Full Event List and Time
  • Resposive Desing
  • What Sets Us Apart from the Competition?
  • Custom website engine
  • Thoughtful gameplay design
  • Play2Win server
  • Server stability
  • High qualityHigh-quality Client Game
  • To fully acquaint yourself with the server, we recommend reading the presentation.

⚔️ What Sets Us Apart from the Competition? ⚔️

• Custom website engine
  • Custom Collect Items
  • Custom System
  • Thoughtful gameplay design
  • Play2Win server
  • Server stability
  • High qualityHigh-quality Client Game
  • To fully acquaint yourself with the server, we recommend reading the presentation.
Edytowane przez FixedMu
Opublikowano

18.08 i nic sie nie dzieje ?

Coś nie jest tak wciskam f12 zeby zminimalizowac gre i wywala mnei. # x podchodzilem i za kazdym razem tu samo

Niedarady grac f 12 nie dziala trzymta sie cieplo. Admin tez nic sie nie odzywa na mpc forum Cya all

Opublikowano

F12 zostało poprawione wystarczy uruchomić klienta przez Launcher.

Co do komend zapewne chodzi o auto attack lista komend jest dostępna w prezentacji na ten moment wstępuje problem tylko z jednym skillem dla DW reszta dziala 

Opublikowano

Interesuje się... zmniejszyłem sile potworów oraz zwiekszylem ilosc potworow podczas inwazji a takze ilosc Boxow, podczas najlbizszej przerwy zostana dodane takze informacje i pozstalej ilosc Bossow  z Inwazji.

Co do problemow z F12 sa roziwazne, uruchom gre przez Launcher, nastepna sprawa jest /attack lista dosptenych komend zawsze jest podawana w prezentacji.

Opublikowano

Przeczytałem wyjaśnienie wejdę dziś chodz prawdę mowiąc  patrzac na rank ludzie dobijaja RR i wtedy niema szans na rowna walke chyba zeby sie pobawic ot tak sobie ale wejde popatrzę.

Opublikowano

Mysle ze warto jest dac temu serwerowi szanse tymbardziej ze nad wszystkim myslalem sam, oraz stworzylem strone od podstaw na potrzeby serwera.

Opublikowano

Bylem f 12 u mnie nie dziala f9 atak dziala i komenda /attack tez  ........cisza na serwerze pytasz ludzi czy prosisz o jakies smieci cisza. Moze na win 10 tak jest nie wiem ale to co widzę to lipton. Nawet potow nie kupie bo nie widze ich szkoda ale tak niedarady grac.

Opublikowano

Moze Admin podejdz profesjonalnie i ustaw klijenta aby sie odplal we wlasciwej rozdzielczosci. Ja zaczolem grac ale mam podobnie z F 12 i odpalanie przez lanczer nic nie zmienilo. Jesli chodzi o graczy to jest niewielu ale to nie najwiekszy problem . Akurat tn sezon to klasyka i wspomnienia cjagnie mimo wszystko. Admin ja poczekam jednak na wlasciwego klijenta a wiec do zobaczenia bede zagladal i sprawdzal.

Opublikowano

Admin mam propozycje zanim zrobisz porzadek z F 12 to wstaw poty na dół żebym je widział i mógł kupic, , grac będę mógł na  1 koncie ale będę grał

Opublikowano

Mi normalnie F12 na win 10 działa pobrałem od nowa Clienta i przetestowałem uruchamiające przez launcher, dla pewności jeszcze raz wgrałem łatkę więc możecie sprawdzić przez Launcher. 

Napiszcie jakie macie windowsy

Opublikowano

Na win 11 dziala ja mam 10 ale to chyba nie powod bo juz sie pytalem . Ja w sumie pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem. Nie pokazuje mi pelnej wysokosci obrazu a wiec nie widze co jest w sklepie podobnie z tabelo rozdawania pkt..  W ten dziwaczny sposub dobijam do 300 lvl dzieki grze w pt . Nawet zakup hp czy  many to loteria bo nie widzac dzialam na czuja czyli loteria  Znalazlem starego klijenta 97 i jest ok a wiec nie wiem co jest.  Jesli chodzi o server to jest fajnie a wiec kto moze niech wbija. 

Opublikowano

Okej, jak wrócę do domu, udostępnię Ci klienta z poprawką lub całkowicie usunę Wide Screen, ponieważ jest jeszcze niedopracowany. Około 18 będzie poprawka