Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Voria  

Społeczność premium, czysta i dobrze zorganizowana, z aktywną bazą członków oraz nowoczesnym klimatem.

Tworzymy przestrzeń, która stawia na jakość, strukturę i płynne doświadczenie dla każdego _

członka.

Nasz serwer został zaprojektowany tak, aby był dopracowanyprzyjazny i łatwy w nawigacji, z uporządkowanymi kanałami oraz mocną atmosferą community.

Co oferujemy:
- dopracowany i estetyczny serwer  
- aktywnych członków i regularną aktywność  
- uporządkowane kanały i przejrzysty układ  
- profesjonalne podejście do partnerstw  
- otwartość na długoterminową współpracę
- ogromną ilość plików zaczynając od grafik po pliki serwerowe

Szukamy serwerów partnerskich, które cenią jakość, aktywność i silne community.  
Jeśli Twój serwer ma podobny styl i chcesz nawiązać współpracę, chętnie się skontaktujemy.

🔗 Zaproszenie: https://discord.gg/voria

Edytowane przez deyqxz
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukamy osób na rolę realizatora partnerstw oraz opiekunów serwera! 🙂 

• xsvun zmienił(a) tytuł na BeeNight ● emotes ● giveaways ● social ● pfps
Opublikowano

[14.03.2024]

Troszkę odświeżyliśmy wygląd oraz grafiki od teraz serwer zrobił się anglojęzyczny. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

[05.05.2024]

Odświeżono wygląd serwera, usunięto zbędne role, dodaliśmy ścianki aktywności z nagrodami. Od dziś koniec zmian stylistycznych, oficjalnie zostajemy przy tym stylu jaki został stworzony w pełni przez Nas.

Zapraszamy do aktywności na serwerze!

standard (8).gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

[21.05.2024]

Rozrastamy się pod względem osób na serwerze oraz autorskich rozwiązań, zachęcam do skorzystania z serwera i wypróbowania funkcji!

Zmieniliśmy nazewnictwo ról oraz ich ikonki.

standard (8).gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 16.01.2024 o 21:01, deyxq napisał:

Szukamy osób na rolę realizatora partnerstw oraz opiekunów serwera! 🙂 

A jakie wymagania na opiekuna serwera?

(Oczywiście jak nadal to aktualne)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.06.2024 o 22:57, Monjia napisał:

A jakie wymagania na opiekuna serwera?

(Oczywiście jak nadal to aktualne)

Cześć, odpowiadając dopiero na Twoje pytanie tak późno, nadal aktualne.

Główne obowiązki to raczej nic trudnego i podstawowe rzeczy, czyli dbać o aktywność, próbować nakręcać osoby do wspólnych rozmów i pisania oraz z deczka pilnować porządku, nie mam jakichś mocnych restrykcji na serwerku ale z umiarem.

Opublikowano
13 godzin temu, Monjia napisał:

Z tego co widzę to nie wiele się dzieje na tym serwerze 👀

W tym rzecz że do naprawy jest społeczność, która no że tak powiem przepłoszyłem bo zmieniłem serwer w anglojęzyczny, do paru dni będzie skończony spowrotem na Nasz Polski, a następnie będę Użytkowników sprowadzać, więc jak będziesz chętny/a w przyszłości jak będziesz śledzić serwer to zapraszamy :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

ItYRY4C.png

# Zmiany w układzie i wyglądzie serwera.

• Główne zmiany:
    • W aktualnych zmianach głównie na rzeczy było zmienić wygląd w układzie serwera, jak widać kanały zostały już udostępnione oraz głównej mierze skończone, dojdzie może tylko jeszcze jeden/dwa.
  • Pozostałe zmiany
    • Kolejnymi zmianami będzie przerobienie opisów na kanale #informacje oraz aktualizacja oprawy graficznej na jednolitą, jak widać już posługujemy się swoją oprawą graficzną, która jest czytelniejsza i autorska.

# Reszta informacji.

• Nasz autorski bot automatyzujący...
    • No własnie, wspominałem o Tym wcześniej, jak widać niektóre funkcje już działają po testach, myślę że wyjdzie Nam to na dobre, aby nie opierać się na botach hostowanych u kogoś i przez kogoś, tylko abyśmy w pełni mieli własnego bota, którego możemy na bieżąco aktualizować oraz zmieniać, parę funkcji już jest udostępnionych, na dniach będą one dostępne pod komendą */pomoc* lub */komendy*.
    • Jak z przerobieniem serwera zejdzie Mi w może jeszcze dwa/trzy dni, to niestety na pełną odsłonę bota będziecie musieli troszkę poczekać, gdyż nie zawsze mam po prostu czas siąść przy tym, ale będzie warto odczekać.

Dzięki za odczytanie i że jesteście z Nami! Po skończeniu prac, pojawią się fajne konkursy z pulą nagród ~500 PLN!

Link: https://discord.gg/beenight

Edytowane przez deyxq
  • xsvun zmienił(a) tytuł na BeeNight - społeczność dla Ciebie i twoich znajomych!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pracekoncowe.png

Końcówka prac technicznych oraz aktualności

Jak to wygląda?

• Jak można zauważyć, zmiany w wyglądzie serwera już nastąpiły i się nie zmienią, zostajemy przy aktualnym stylu który wykonałem, w dalszych pracach została nam jedynie praca z Botem do automatyzacji, który również jest już w fazie kończenia.
  • Można również zauważyć zmianę w formie avatara serwerowego, który został leciutko zmodyfikowany poprzez animację, od teraz znajduje się na nim Nasze logo.
  • Jedyny mankament który muszę troszkę przedłużyć to wygląd emoji, takowe zostaną dodane do ~2 tygodni, całkiem nowe i odświeżone, gdyż jak wiecie sam robię oprawę graficzną i emoji do tego również się wliczają!

Pozostałe informacje

• Zostało dodanych parę nowych ról oraz funkcji, które zostaną opisane w przyszłym poście, który myślę że wyjdzie niedługo, od początku przyszłego miesiąca, co miesiąc będą zliczane wiadomości i przegadane godziny dla każdego Użytkownika i względem tych statystyk pierwsze trzy osoby z podium, co miesiąc będą otrzymywać od Nas benefity lub nagrody które będą do wyboru.

Końcowe informacje

• Gdy zostaną zakończone prace nad Botem, wszystkie informacje, komendy oraz jego opisy zostaną opublikowane i wyjaśnione na odpowiednim kanale, myślę że było warto tyle czekać.

W przyszłym tygodniu możecie wyczekiwać konkursu z fajną pulą nagród. ❤️ Dzięki za przeczytanie! 

• xsvun zmienił(a) tytuł na Cryzarex (Otwarcie niedługo) - Serwer dla Ciebie i Twoich znajomych!
Opublikowano

F739876A-9506-4072-98E4-CC718B1C52B2.png

Nowy sezon, nowy serwer, całkiem coś innego, postanowiliśmy zmienić branding i nazewnictwo i zacząć od zera, myślę że wyjdzie Nam to na dobre.

Sam w sobie serwer jest już dostępny ale z ograniczonymi funkcjami na czas budowy, można wyczekiwać. 😉

• xsvun zmienił(a) tytuł na Voria - Built around the vibe
  • Dodaj nową pozycję...