Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Może ktoś się juz napotkał z zaistniałym problemem i mógłby mi w jakiś sposób pomóc, sprawa jest prosta. Mam internet mobilny z Plusa z routerem, oraz mam internet z karty sim na telefonie, nie pytajcie po co i jak, po prostu korzystam w taki sposób, ze na telefonie mam 5G i prędkości po 150mb/s, dlatego udostępniam sobie neta z telefonu na PC, wszystkie gry działają normalnie, nie ma zadnych problemów, wszystko smiga ładnie, a problem pojawia się gdy odpalam Metina, nie da się dosłownie nic zrobić, do gry loguje mi 3 minuty itd, a w momencie gdy przerzuce sobie na internet mobilny z Plusa gdzie prędkość to jakies max 2mb/s, to smiga wszystko normalnie, ktoś się napotkał z czyms takim? czym może być to spowodowane? proszę o jakies rady.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 26.10.2023 o 15:00, karoll97 napisał:

Witam,
Może ktoś się juz napotkał z zaistniałym problemem i mógłby mi w jakiś sposób pomóc, sprawa jest prosta. Mam internet mobilny z Plusa z routerem, oraz mam internet z karty sim na telefonie, nie pytajcie po co i jak, po prostu korzystam w taki sposób, ze na telefonie mam 5G i prędkości po 150mb/s, dlatego udostępniam sobie neta z telefonu na PC, wszystkie gry działają normalnie, nie ma zadnych problemów, pokedoku wszystko smiga ładnie, a problem pojawia się gdy odpalam Metina, nie da się dosłownie nic zrobić, do gry loguje mi 3 minuty itd, a w momencie gdy przerzuce sobie na internet mobilny z Plusa gdzie prędkość to jakies max 2mb/s, to smiga wszystko normalnie, ktoś się napotkał z czyms takim? czym może być to spowodowane? proszę o jakies rady.

Możesz użyć dedykowanej aplikacji do tetheringu, która zapewnia bardziej szczegółową kontrolę nad ustawieniami połączenia.