Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworze siec serverów robiac po kolei beta testy i naprawiajac wszystko ale potrzebuje bardzo dobrego anty cheata cos ala hypixel ale wiadomo ze to malo mozliwe nie placac grubych pieniedzy aby ktos go napisal.Wiec pytanie jaki anty cheat?Nie chodzi mi o bezplatne bo nie ma czego od nich oczekiwac a taki no cheat plus blokuje hity przez co sa puste.

Interesuje mnie głownie

Vulcan

matrix

spartan

Z czego widzialem o spartanie srednie opinie oraz na innych forach jak czytałem i dobrze pamietam to Helios odradzał tego AC.Czekam na opinie.

Opublikowano

@Certul widzę, że zignorowałeś moje wcześniejsze wyjaśnienia i nadal kierujesz się niezweryfikowanymi opiniami na spigotmc. Fałszywe opinie na tej stronie są problemem od lat, między innymi z tego powodu Modrinth nie wprowadził u siebie tej funkcjonalności.

42 minuty temu, servermc123 napisał:

Interesuje mnie głownie

Vulcan

matrix

spartan

W uproszczeniu:

- Vulcan ma dobry combat, średni movement i dobre wykonanie

- Matrix ma średni combat, słaby movement i średnie wykonanie

- Spartan ma słaby movement, słaby combat i słabe wykonanie

Najlepszą opcją którą testowałem jest użycie Grima razem z Vulcanem, gdzie w tym drugim wyłączone są powtarzające się checki (cały movement, reach). Można też dorzucić parę dodatków, np. AntiCheatAddition czy RayTraceAntixray, jednak mogą one w niedużym stopniu pogorszyć ogólne działanie serwera.

Droższą i dobrze ocenianą opcją jest też Polar, jednak nie testowałem go osobiście więc aktualnie nie mogę go polecić.