Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 w 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do PLa to jest sporo graczy po serwerach czy to Poland czy Carpathians bądź Polyphemos.
Wiadomo to nie sa lata 2008-2013 gdzie wchodziło sie do m1 i był pokaz slajdów od nadmiaru sklepów.
Jeśli zależy ci na ilości graczy to prędzej tureckie serwery tam najwięcej jest graczy.

Co do privów to juz w zależności jaki tryb ci sie podoba, aktualnie prym wioda Valium, Ervelia, Pangeya, Alune, Egoria dochodzi jeszcze sezon na Samii ale to jest serwer typowo sezonowy do 2-3 miech sie wyludni w granicach 200-300 graczy.

Opublikowano

Witam.

Choć grywam meega rzadko teraz to mogę się wypowiedzieć na obydwóch płaszczyznach.

Na plu grałem na powaznie 2k15-2k20,choć raz na pół roku wbije na jaakieś śmieciowe konta i luukam. 

Globala nie polecam na dzień dzisiejszy totalnie.Ludzi na globalu tyle co kot napłakał-grają gracze 120+a nowych totalnie brak.

rynek w sumie nie istnieje,żeby co kolwiek sellnać musisz zjeżdzać z ceny. Jedyny sensowny zarobek to ten sam od X lat-alchemia.

Ta gra nie daje teraz już w ogóle dla nowych żadnych perpsektyw.Jeżeli jestes graczem weekendowym,lub takim co gra 2h dziennie daj sobie lepiej spokój z tym syfem.

Polityka Gfu coraz bardziej prowadzi do upadłości projektu..baaa toć to jest plucie w twarz jawne-jak mozna dodać shopy offline w 2k22 i to za SMy?

W sumie to sam wbij i oceń co tam sie dzieje.

Jeśli chodzi o privy to grywam na balmorze z sentymentu...ale luknij sobie na Wom2 bo tam też grałem i mogę śmiało polecic.

Opublikowano

Szczerze to nie wiem.Nie grywam.

Ale dam Ci taką dłuższą radę bo mam czas akurat 😄

Nie interesuj się nawet serwerami old school bez renomy.Chodzi o to że na rynku pełno starego metina...ale wszystko leci na łeb po miesiącu dwóch max.

Zainteresuj sie tym womem jeśli szukasz czegoś z dawnych lat globala.

Aktualnie pod tym względem,względem ilości ludzi ON bije na łeb wszystko.Muzyke możesz zmienić w opcjach.

Grafiki chodzi o samą grafike gry czy sety?jeśli o sety to nie znajdziesz serwisu na którym masz stal/nieb stal/hwang.

Nawet jeśli coś takiego startuje to pada lada chwila.

Serwery teraz to raczej idą pod kątem graczy...a dzisiaj gracze metina to raczej nie tryhardowcy którzy siedza po 12h dziennie jak my dawniej.A no i prawda taka że ten klimat który znasz Ty czy ja z tamtych lat globala to nie dzięki samej grze,ale przedewszystkim ludzi...nikt w to grać nie umiał,teraz choc by na plikach odpalili globala rodem 2k7 to i tak inna rozgrywka,pomijąc fakt że to puste stoi w przeciągu miesiąca.

Widzisz dzisiaj sens tryhardu i wbijania 80lvla na v2 na pająkach czy w red lesie?to dzisiaj nie przejdzie i dlatego serwery wyglądają tak a nie inaczej. 

Z takich w ogóle hardowych serwisów to masz do wyboru WoM2,Shiva i widziałem ostatnio jakiegoś RO priva Albion2.

Ale to niczym nie przypomina Pla z 2k7 czy nawet 2k12.

Przekonaj się do WoM'a.

Nie pożałujesz jesli lubisz klimat harda.

• 4 tygodnie później...