Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem do poczty w interii

Glus1321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników forum

Swego czasu miałem włam na konto pocztowe Interii. Hasło zostało zmienione, cudem udało mi się poprzenosić różne konta [facebook, stema itd] ale z kilka innych niestety nie mogę.

Potrzebuję odzyskać dostęp do konta. W tym celu wybrałem opcję przez telefon [ -11.07 pln] w czym jest problem. Przyszedł do mnie sms z kodem, wpisałem go w przeglądarkę i przeniosło mnie do strony głównej poczty[ tam gdzie się loguje ] na telefon przyszedł drugi sms z wiadomością potwierdzającą zmianę [ hasło nie zostało zmienione/ nie miałem możliwości zmiany hasła ] 

Tak naprawdę chcę tylko odłączyć konto Gaijin od Steam. W profilu ustawień nigdzie nie znalazłem takiej opcji. Jedynie usuń konto, ale do tego potrzebuję dostęp do konta email. Na koncie różnież nie widzę żadnej opcji, aby odłączyć konto Gaijin, lub zmienić na inne [ które założyłem dzisiaj ]   

Opublikowano

Czytam tutaj:

https://pomoc.poczta.interia.pl/news-co-zrobic-aby-otrzymac-nowe-haslo-w-sms-ie,nId,2136249

I tam jest wyraźnie napisane, że:

Po wpisaniu PIN-u otrzymasz SMS z nowym hasłem na podany przez Ciebie numer telefonu. Nowym hasłem możesz od razu zalogować się do swojej poczty.

Tak więc nie zmieniasz hasła sam - jest dla ciebie generowane i wysyłane smsem. Logujesz się i wtedy ustawiasz nowe hasło. Jeżeli nie dostałeś hasła smsem to skontaktuj się z supportem Interii i zapewne pomogą ten problem rozwiązać. Tutaj raczej nikt ci nie pomoże bo jak?

Opublikowano
23 godziny temu, monsune napisał:

Czytam tutaj:

https://pomoc.poczta.interia.pl/news-co-zrobic-aby-otrzymac-nowe-haslo-w-sms-ie,nId,2136249

I tam jest wyraźnie napisane, że:

Po wpisaniu PIN-u otrzymasz SMS z nowym hasłem na podany przez Ciebie numer telefonu. Nowym hasłem możesz od razu zalogować się do swojej poczty.

Tak więc nie zmieniasz hasła sam - jest dla ciebie generowane i wysyłane smsem. Logujesz się i wtedy ustawiasz nowe hasło. Jeżeli nie dostałeś hasła smsem to skontaktuj się z supportem Interii i zapewne pomogą ten problem rozwiązać. Tutaj raczej nikt ci nie pomoże bo jak?

dostałem jedynie 3 cyfrowy kod , który należało wpisać w werfikację i nic pozatym