Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie!

Krótko o sobie

Nazywają mnie KPG-TB i od około 4-5 lat zajmuję się programowaniem. W swojej karierze zajmowałem się głównie takimi jęz. programowania jak: Java,  C#,  Lua,  HTML,  CSS oraz JS. Aktualnie chciałbym rozwinąć swoje portfolio o projekty związane właśnie z programowaniem webowym.

Opis propozycji

Tak jak wspomniałem,  chciałbym dodać do swojego portfolio różne witryny internetowe. Niestety sam nie mam na tyle ciekawych pomysłów,  aby miało to sens. W związku z tym,  przychodzę z propozycją - Jeżeli ktoś posiada ciekawy design strony internetowej,  to może się do mnie zgłosić,  a ja przemienię ten projekt w pełni działającą stronę internetową.

Jeżeli macie inny projekt niż strona minecraft,  to również możecie do mnie napisać - jakoś się dogadamy 😀

Oferuję

- Stworzenie strony internetowej zgodnej z waszym designem

- Użycie takich technologii jak React,  TypeScript,  SCSS oraz jeżeli będzie taka potrzeba to Bootstrap

- Dostęp do kodu źródłowego

- Pomoc przy wgraniu strony na hosting/serwer oraz przy dodaniu certyfikatu ssl

Aktualnie oferuję tylko FrontEnd. Oznacza to,  że nie stworzę dla was np. w pełni działającego sklepu

Wymagam

- Ciekawego projektu strony internetowej

- Designu zawierającego również wygląd strony na tabletach i telefonach

- Dobrego kontaktu

Pozwolenia na upublicznienie kodu źródłowego i podglądu strony na moim portfolio oraz na githubie

Kontakt

Portfolio https://kpgtb.pl

Discord kpgtb

Edytowane przez KaPeGie
  • KaPeGie zmienił(a) tytuł na Wykonam prostą stronę internetową dla twojego serwera *za darmo*!
  • AlexsanderARG zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...