Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby która pomoże mi postawić serwer w stylu pandora/elite/glador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem odpalić serwer na dedyku, by pograć wraz z paczką znajomych, lecz wiekszość serwerów już nie jest taka jak kiedyś. Miałem w planach odpalić serwer w stylu starej pandory albo avalonamt2, aczkolwiek zatrzymałem się w martwym punkcie gdyż nie ogarniam wszystkiego oraz wielu rzeczy nie mogę znaleźć w internecie. Postawiłem testowo serwer na hamachi po edytowalem go, lecz nie mogę dodać zapisu kont, bocznego panelu, 6-7 bon nie działa tak samo jak 4 strony w eq. Chciałem też pousuwać stare questy lecz nie wiem które mogę a które nie. Jestem w stanie kogoś opłacić cene ustalimy oraz jestem w stanie zakupić jakieś pliki serwerowe które by pasowały do wizji mojego serwera. Moje dc to : maniek.ezp gg: 7432089

Opublikowano (edytowane)

Jak pod znajomych to szkoda kasy na dedyka tylko wziąć VPSa.

Ale tak zgadzam się z kolega wyżej ze może po prostu poszukaj sobie jakiegoś gotowca, może ci cos podejdzie i odpal je.

W dniu 8.09.2023 o 03:27, maniek95 napisał:

Postawiłem testowo serwer na hamachi po edytowalem go, lecz nie mogę dodać zapisu kont, bocznego panelu, 6-7 bon nie działa tak samo jak 4 strony w eq.

Możesz tez sprawdzić jeszcze raz czy wszystko dobrze dodałeś bo czasami jest tak ze ludzi po prostu się pomylą i w złym miejscu dodadzą kod + niektore systemy nie da rady skopiowac 1:1 tylko musisz zaadaptować pod własne src.

Edytowane przez Insigin

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 8.09.2023 o 08:27, maniek95 napisał:

Witam. Chciałem odpalić serwer na dedyku, by pograć wraz z paczką znajomych, lecz wiekszość serwerów już nie jest taka jak kiedyś. Miałem w planach odpalić serwer w stylu starej pandory albo avalonamt2, aczkolwiek zatrzymałem się w martwym punkcie gdyż nie ogarniam wszystkiego wordle unlimited oraz wielu rzeczy nie mogę znaleźć w internecie. Postawiłem testowo serwer na hamachi po edytowalem go, lecz nie mogę dodać zapisu kont, bocznego panelu, 6-7 bon nie działa tak samo jak 4 strony w eq. Chciałem też pousuwać stare questy lecz nie wiem które mogę a które nie. Jestem w stanie kogoś opłacić cene ustalimy oraz jestem w stanie zakupić jakieś pliki serwerowe które by pasowały do wizji mojego serwera. Moje dc to : maniek.ezp gg: 7432089

Zamiast modyfikować istniejące pliki gier, możesz rozważyć użycie frameworków MMORPG typu open source, takich jak Ryzom Core lub Open Tibia Server. Stanowią one podstawę do budowania własnego doświadczenia serwerowego z opcjami dostosowywania z poszanowaniem własności intelektualnej.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...