Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie developmentu w pełni polskiego serwera MMO Minecraft i szukam ludzi (głównie budowniczych) chętnych do pomocy w jego tworzeniu.

Tutaj zamieszczam gameplay demo z serwera: https://www.youtube.com/watch?v=tPfs0ATBYC8
Kilka ważniejszych informacji:

1. Każdy potwór na serwerze ma customowy model zrobiony własnoręcznie przeze mnie.
  2. Każda broń na serwerze ma customowy model zrobiony własnoręcznie przeze mnie.
  3. Mapa jest własnoręcznie robiona od zera przeze mnie (stworzona na płaskim świecie).
  4. Gracze mogą wykonywać następujący content: Questowanie, Poszukiwanie Skarbów, Poszukiwanie rzadkich stworów, Levelowanie Profesji, Inwestowanie w działki i budynki (player housing system), System rozbudowy osady, Dungeony, Raidy, World PVP, Arena PvP, Eventy (Najazdy na wioski, World Bossy, Turnieje PvP, Turnieje arenowe PvE), Zdobywanie Osiągnięć (codex) za odkrywanie terenów, potworów oraz odkrywanie historii Podlasia.

Jesteś zainteresowany? napisz do mnie na discordzie na priv: sowarz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...