Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość skoplikowany problem zacznijmy że wszystko śmigało do dnia wczorajszego, do zrobienia aktualizacji 3.6.1 (x64) bity na widows11,  mikrofon działa bez zarzutów na microsoft teams. Problem, polega na tym że po instalacji  wersji 3.6.1 że strony team speak.com jest komunikat żeby przejść na 64 bity bo wersja 32 jest niekopatybilna, Co do parametrów sprzętu komputerowego i za każdym kolejnym razem przy instalacji 64 bity instaluje się z automatu 3.6.1 wersja 32 bitową. Najśmieszniejsze jest to że na kliknij i mów mikrofon nie działa, działa tylko na transmisji ciągłej. Ale niestety ona dość mocno przeszkadza innym użytkownikom kanału. Próbowałem przejść na wcześniejszą wersję 3.6.0 gdzie wszystko było poprawnie ale 64bity zostały w tym modelu usunięte i zmieniona na 32. Przez producenta. Producent przekazał informacje żeby przejść na model TS 5 Beata 74x, ale niestety w wyszukiwarce nie ma serweru z którego korzystam na codzień. Potrzebuję klienta TS 3

Czy ma ktoś pomysł co zrobić i jak mi pomóc? Może jest jakiś program który mi pomoże ? Żeby odzyskać opcję kliknij i mów