Xerratch Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) Siema jeśli bardzo dawno temu pobrałem cheaty do cs:go to będą one w plikach gry gdzieś czy po prostu jest to tylko aplikacja na pulpicie którą odpalam i wyłączam i nic ona nie zmienia w plikach gry ? Jak sprawdzić czy mam jakieś stare cheaty czy stare pliki z nich na komputerze i je usunąć ? Oczywiście cheaty używałem na nowo założonym koncie nie na moim mainie. I jeszcze jedno czy VAC skanuje komputer w plikach i mógłby coś znaleźć starego z cheatów i dałby mi vaca ? czy VAC tylko skanuje to co jest odpalane razem z cs:go w menadżerze zadań. Edytowane 23 Maja przez Xerratch . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyXeL Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Jeśli masz jakiekolwiek cheaty na komputerze ale ich nie odpalasz lub nie injectuejsz do procesu to jak najbardziej nic sie nie stanie i nie dostaniesz za to VAC bana. Posiadanie plików na komputerze nie skazuje cie na bana ale jeśli włączysz takowy cheat i bedzie on dział w tle wstrzyknięty w proces CSGO zachodzi taka możliwość. Xerratch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xerratch Opublikowano 23 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja A jeśli mam właśnie jakieś stare pliki od tych cheatów to jak je znaleźć i usunąć żebym po prostu ich nie miał w plikach gry ? Zrobić reinstal csa ? czy może zostawić wszystko tak jak jest i nie ruszać i tak nie odpalam żadnych cheatów i nie pobieram ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi