Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Klanu...

skubi025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam dobrego klanu gdzie jest dużo ludzi,panuje miła atmosfera i są wspólne gry np. na romach moje dane:

Nick:ae0akmi (tam jest zero)

Kd: 1,09 (szybko idzie w gorę i kiedyś przez jakiś czas było to publiczne konto)

Szukam klanu ponieważ:lubię grać ze znajomymi,szukam nowych przyjaciół w grze i lubię mieć obok nicku obrazek 8)

Do klanu dojdę dopiero za 6dni ponieważ wczoraj odeszłem z dawnego klanu ale zapro można już wysyłać

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Witam :P Zapraszam cię do klanu Polish VIP Snipers. Należy: posiadać kulturę oraz dobrze grać snipem.

Jeżeli zdecydujesz się na mój klan odrazu cię przetestuje.

bbc2hero.png

Opublikowano

Witam!

Szukam dobrego klanu gdzie jest dużo ludzi,panuje miła atmosfera i są wspólne gry np. na romach moje dane:

Nick:ae0akmi (tam jest zero)

Kd: 1,09 (szybko idzie w gorę i kiedyś przez jakiś czas było to publiczne konto)

Szukam klanu ponieważ:lubię grać ze znajomymi,szukam nowych przyjaciół w grze i lubię mieć obok nicku obrazek 8)

Do klanu dojdę dopiero za 6dni ponieważ wczoraj odeszłem z dawnego klanu ale zapro można już wysyłać

Następna osoba..

Masz przyklejony wątek nazwany: Regulamin Lokalny DziałU Warrock:http://http://www.mpcforum.pl/topic/9056-regulamin-lokalny-dzialu-warrock/

Pkt 25. Zakaz tematów na temat rekrutacji/poszukiwania klanu. To jest forum o cheatach ! Taki temat = 3 dni bana.

11960.png

Cheaty dla nobów ?

Nie dla ludzi z wyobraźnią :D

Opublikowano

A gdyby to było w generalu to też byś tak napisał? Niech jakiś mod przeniesie to do generalu i gites.

bbc2hero.png

Opublikowano

słuchaj ..

po 1. nie ten dział

po 2. grałem z tobą na Khali ( rastaziom1 moj nick ) byłes przeciwko mnie i skurwiel3k i strasznie płakałeś ... więc wątpię żeby Cię jakiś klan wziął, gdyby mi się twój nick nie przypomniał to mógł byś dołączyć do SoldiersOfPolish ale po twoim zachowaniu na roomie To nie ....

Opublikowano

Grałem z tobą na Xauen i miałeś staty 5na - .

Więc Przyjmie cię jakiś noob clan :)

A Poza tym nie ten dział. Powinieneś dostać bana na 3 dni :)

8022.png
Opublikowano

słuchaj ..

po 1. nie ten dział

po 2. grałem z tobą na Khali ( rastaziom1 moj nick ) byłes przeciwko mnie i skurwiel3k i strasznie płakałeś ... więc wątpię żeby Cię jakiś klan wziął, gdyby mi się twój nick nie przypomniał to mógł byś dołączyć do SoldiersOfPolish ale po twoim zachowaniu na roomie To nie ....

O jej jak ze mną grałeś to cie bez dropsów jechałem na maxiora

76561198090890807.png

Opublikowano

O jej jak ze mną grałeś to cie bez dropsów jechałem na maxiora

Ty.. mnie jechales ? .. grales slabo i dlatego cie do klanu nie wziołem