Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x150 - DOŁĄCZ ! - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze posty w ostateczności ale jest mi niezmiernie przykro, ale po 4 restarcie tego roku oczekiwałem czegoś więcej.

myślałem że chociaż zalatacie antycheat . ale niestety się przeliczyłem .

2 . trochę zajęło mi przeczytanie całej zawartej konwersacji którą tu odbyliście , i niestety ale takiego lecenia w kulki to nie widziałem od czasu doom 0.97d server xd 

dajesz do kupienia Vipy za X $ , licząc ze zarobisz , skopiowałeś pliki z neta i stawiasz  server , Super ale pliki trzeba umieć sprawdzić żeby nie wyszło takie gówno jak teraz wychodzi , pomijam fakt ze to twoja 4 próba , może sie nauczysz jak postawić cos konkretnego wtedy zawitam z powrotem, aktualnie nie mam nawet siły tu wbijać i grać sam ze sobą , 

3 . robienie robienie nowych kont i pisanie do innych  userow na forum ze są  " Frajerami, Idiotami , oszustami, Cheteami " poprostu jest śmieszne XD

mkmajkkel konto od wczoraj ?nie mówiąc o reszcie pozytywnie piszących tutaj osobach . 

4. Sezon  Zajebisty ustawienia take se , administracja  ( pozostawię to bez komentarza ) 

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, OlimpMu napisał:

Panie Ventori, 

Serwer jest stworzony dla graczy którzy chcą grać, a nie cały czas szukają dziury w całym.

Propaganda na serwerze będzie BANOWANA.

I nie interesują mnie czy graczy którzy są z nami od początku takowe informacje 😉

pss.

Pilnują takich jak Pan żeby szybko ich banować 😉

Serwer stworzony prywatnie  wiec i jeżeli nie dopasowałeś się do zasad które tu panują to jasne że zostało to wynagrodzone odpowiednią rekompensatą za czas przez Pana stracony na szerzenie Propagandy. 🙂

Jak ja sieje propagandę, to Ty w takim razie co robisz? Uprawiasz reżim banując tych, którzy nie są Ci na rękę 🙂

Oszukujesz ludzi, a przede wszystkim sam siebie robiąc takie wałki z licznikiem online.  Zaklinaj dalej rzeczywistość.

Na szczęście na tym forum jest wolność słowa i nie masz możliwości blokowania/usuwania komentarzy 🙂

Edytowane przez Ventori
Opublikowano

Propaganda, propagandą, gównoburza, gównoburzą, ale tutaj młode Jedi chyba uczą się hakować.
Tutaj kurwa działa wszystko, od zwykłego speed hacka poprzez "dupowanie" kończąc na programach o których nawet nie macie pojęcia.

Już nie wspominam o "liczniku online". 200 na budziku, 2 chłopa na poście pisze...

"Gdzieś tam na pajonczkach oO"

Opublikowano
3 godziny temu, demian88 napisał:

Pisze posty w ostateczności ale jest mi niezmiernie przykro, ale po 4 restarcie tego roku oczekiwałem czegoś więcej.

myślałem że chociaż zalatacie antycheat . ale niestety się przeliczyłem .

2 . trochę zajęło mi przeczytanie całej zawartej konwersacji którą tu odbyliście , i niestety ale takiego lecenia w kulki to nie widziałem od czasu doom 0.97d server xd 

dajesz do kupienia Vipy za X $ , licząc ze zarobisz , skopiowałeś pliki z neta i stawiasz  server , Super ale pliki trzeba umieć sprawdzić żeby nie wyszło takie gówno jak teraz wychodzi , pomijam fakt ze to twoja 4 próba , może sie nauczysz jak postawić cos konkretnego wtedy zawitam z powrotem, aktualnie nie mam nawet siły tu wbijać i grać sam ze sobą , 

3 . robienie robienie nowych kont i pisanie do innych  userow na forum ze są  " Frajerami, Idiotami , oszustami, Cheteami " poprostu jest śmieszne XD

mkmajkkel konto od wczoraj ?nie mówiąc o reszcie pozytywnie piszących tutaj osobach . 

4. Sezon  Zajebisty ustawienia take se , administracja  ( pozostawię to bez komentarza ) 

Autorskie pliki przeciez co ty pierdolisz XDDDDDD 200 graczy online co tam ze mijaja sie z prawda ale gosc ma racje jest adminem przeciez XDD

• OlimpMu zmienił(a) tytuł na DOŁĄCZ ! - OlimpMU - Season 6 - Exp: 150x - Drop: 25%
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, OlimpMu napisał:

Panie Sukki, powstrzymam się od komentarza ale dam radę zajmij się życiem .

Nie musisz się powstrzymywać ty już zabłysnąłeś tyle razy swoją głupotą, że można by było rozdział książki o tym napisać 😄

I dziękuję zajmuje się miło, że też mi kibicujesz 🙂

Prawda jest taka, że ludzie ci już na tym poście tak podsumowali i pokazali jak w uja lecisz a ty dalej w zaparte słyszałem, że kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą, ale w twoim przypadku to dużo już tych kłamstw zchilluj wystarczy po prostu powiedz ok "zjebałem przepraszam was" ludzie to lepiej odbiorą niż następne próby pierdolenia XD.

Pozdrawiam cieplutko ❤️

Edytowane przez SukkiBK
Opublikowano

siema siema, 

serwer jak wspomniałem pare postów wczesniej działa bez zarzutu :

0 lagów

0 DC

0 Problemów

Tworzymy fajną społeczność jest nas co raz wiecej, TOP'ka jeszcze nie odjechała, więc zapraszam wszystkich nowych graczy. 

Pozdrawiam

J***

Hejreskie

K***

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mkmajkkel napisał:

siema siema, 

serwer jak wspomniałem pare postów wczesniej działa bez zarzutu :

0 lagów

0 DC

0 Problemów

Tworzymy fajną społeczność jest nas co raz wiecej, TOP'ka jeszcze nie odjechała, więc zapraszam wszystkich nowych graczy. 

Pozdrawiam

J***

Hejreskie

K***

Server: ONLINE

Total Online:

40 a licznik pokazuje 203 🙂

tylko zeby wam tam spotow nie zabraklo🤣

Edytowane przez bohoMoho
Opublikowano

Na ogół fajne te komentarze 
image.png

takie na ogół przyzwoite gosc akurat tworzy konto juz 3 czy 4 XD

image.png

te nazwy bardziej kreatywniejsze Panie olimp 😄 

Opublikowano
Godzinę temu, SukkiBK napisał:

Na ogół fajne te komentarze 
image.png

takie na ogół przyzwoite gosc akurat tworzy konto juz 3 czy 4 XD

image.png

te nazwy bardziej kreatywniejsze Panie olimp 😄 

jakos trzeba dbac o wizerunek tej BESTII

Opublikowano

Wy sie przyczepicie o wszystko, jak mozna miec w sobie tyle hejtu, jesli choc w polowie jestescie takimi parowami i farmazonami w zyciu prywatnym to bardzo wam wspolczuje i wiadomo skad ten hejt - zycie rzeczywsite daje po dupie

Sam zalozylem nowe konto zeby wyrazic swoja prawdziwa opinie na temt serwera (prawdziwa, bo kurwa gram na nim, w przeciwienstwie do was), wiec tez do tego tematu mialem swoj pierwszy post jak kolega o nicku "Cwaniak12"

Jesli K**wo jedna z drugą nie zlapiesz za reke to nie mozna takich rzeczy wypisywac publicznie, bo mozna komus zrobic krzywde - latwo jest rzucić oskarżenie, a trudniej odkrecic.. gdziew Wy sie wcyhowaliscie, ze nie macie wpojonych takich podstawowych zasad ? parówy fest !

Opublikowano

ziomuś, ale Ty wiesz, że my mamy rację.
Nie mamy hejtu, mamy jedynie twarde dowody, że szanowna ekipa z Zeusa myśli, że jak zmieni nazwę serwera próbując zapomnieć swoje niepowodzenia (takie jak brak zwrotki hajsu za VIPy, obiecanki bez pokrycia etc.) i nikt się nie połapie to są w błędzie.
Będa punktowani za każdym razem, kiedy ponownie będa wracali na scene MU i to rozpoznam. A uwierz mi, jestem cierpliwy. 
Tylko i wyłącznie za kłamstwa
Bo ja rozumiem, pomylić się, nie znać się i napisać soreczka, jesteśmy dzbanami, trochę nie ogarniamy, pomóżcie nam plis.
Niestety, takie słowa nie padły ani razu. 6 raz leci ta sama ściema, bez refleksji i poprawy bugów na serwerze.
Nie znają się na tym. I są patologicznymi kłamcami.
Więc skończ rozbudowanymi zdaniami obrażać wszystkich dookoła, bo to, że nas nazwiesz parówą czy kurwą nic nie zmieni.

Mówimy jak jest, zawsze prawdę.
Buziaki

Opublikowano
5 godzin temu, mkmajkkel napisał:

Wy sie przyczepicie o wszystko, jak mozna miec w sobie tyle hejtu, jesli choc w polowie jestescie takimi parowami i farmazonami w zyciu prywatnym to bardzo wam wspolczuje i wiadomo skad ten hejt - zycie rzeczywsite daje po dupie

Sam zalozylem nowe konto zeby wyrazic swoja prawdziwa opinie na temt serwera (prawdziwa, bo kurwa gram na nim, w przeciwienstwie do was), wiec tez do tego tematu mialem swoj pierwszy post jak kolega o nicku "Cwaniak12"

Jesli K**wo jedna z drugą nie zlapiesz za reke to nie mozna takich rzeczy wypisywac publicznie, bo mozna komus zrobic krzywde - latwo jest rzucić oskarżenie, a trudniej odkrecic.. gdziew Wy sie wcyhowaliscie, ze nie macie wpojonych takich podstawowych zasad ? parówy fest !

ludzie grają na tym serwerze pokazują dowody czy to na to,
że gm'i lecą w uja z online 
czy na to, że nie dbają o bugi
czy nawet o to, że można wbić i cheatować do woli lub kopiować itemy xD czego ty więcej chcesz jak nie takich dowodów. 
Chciałeś białeczko to proszę bardzo proszę poczytać post a teraz przeproś grzecznie za wyzywanie kolegów PRZECIEŻ JAK MOŻNA TAKIE RZECZY WYPISYWAĆ PUBLICZNIE 😄.

A jeśli chodzi o sytuacje "no to był mój pierwszy post etc" to nie jest pierwsza sytuacja jak ktoś robi tutaj na tym temacie dodatkowe konto(nie zebym juz nie słyszał o tym czy cuś) aby napisać bo przecież pisanie ze swojego tylko można odebrać w złym świetle trzeba pokazać siłę graczy tego serwera. Szkoda tylko, że serwer sam się nie broni bo stoi bezczynnie i okłamuje swoich przyszłych jak i aktualnych graczy

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, SukkiBK napisał:

ludzie grają na tym serwerze pokazują dowody czy to na to,
że gm'i lecą w uja z online 
czy na to, że nie dbają o bugi
czy nawet o to, że można wbić i cheatować do woli lub kopiować itemy xD czego ty więcej chcesz jak nie takich dowodów. 
Chciałeś białeczko to proszę bardzo proszę poczytać post a teraz przeproś grzecznie za wyzywanie kolegów PRZECIEŻ JAK MOŻNA TAKIE RZECZY WYPISYWAĆ PUBLICZNIE 😄.

A jeśli chodzi o sytuacje "no to był mój pierwszy post etc" to nie jest pierwsza sytuacja jak ktoś robi tutaj na tym temacie dodatkowe konto(nie zebym juz nie słyszał o tym czy cuś) aby napisać bo przecież pisanie ze swojego tylko można odebrać w złym świetle trzeba pokazać siłę graczy tego serwera. Szkoda tylko, że serwer sam się nie broni bo stoi bezczynnie i okłamuje swoich przyszłych jak i aktualnych graczy

idź graj tam gdzie grasz chłopie i nie ośmieszaj się.

Boli ? Niech boli i będzie boleć takich jak Ty 🙂

Edytowane przez OlimpMu
Opublikowano
2 godziny temu, OlimpMu napisał:

idź graj tam gdzie grasz chłopie i nie ośmieszaj się.

Boli ? Niech boli i będzie boleć takich jak Ty 🙂

Ziomek nie wiem co ćpiesz ale przestań albo weź połowe proszę.

Ośmieszasz to się ty na każdym możliwym kroku

Boli co ma mnie boleć dead serwer, który rucha na hajs ludzi XD

pozdrawiam cieplutko i współczuję naprawdę jest mi cię trochę nawet żal, że musisz się tak okłamywać 🙂 

Opublikowano
4 minuty temu, SukkiBK napisał:

Ziomek nie wiem co ćpiesz ale przestań albo weź połowe proszę.

Ośmieszasz to się ty na każdym możliwym kroku

Boli co ma mnie boleć dead serwer, który rucha na hajs ludzi XD

pozdrawiam cieplutko i współczuję naprawdę jest mi cię trochę nawet żal, że musisz się tak okłamywać 🙂 

Ja nie wydałem ani grosza i się bardzo dobrze bawię, nawet jestem w topce, a co do jakichś oszustw Admina to o czym Ty chlopie mowisz ? Na serwerze nie został wprowadzony na tą chwilę żaden donejt. 

Gram na serwerze od początku i w skrócie powiem jak jest :

SUPER SPOLECZNOSC, JEST WIELE GILDI, WIĘC SZYKUJE SIE NIEZLY CS 

PRZYBYWAJA NOWI GRACZE

STABILNY SERWER - 0 DC 

ZERO CHEATOW I HAXOW (GRAM DUZO, WIEC NIC NIE UMKNIE MOJEJ UWQDZE)

MEGA EVENTY

FAJNE MAPY 

Opublikowano
1 minutę temu, mkmajkkel napisał:

Ja nie wydałem ani grosza i się bardzo dobrze bawię, nawet jestem w topce, a co do jakichś oszustw Admina to o czym Ty chlopie mowisz ? Na serwerze nie został wprowadzony na tą chwilę żaden donejt. 

Gram na serwerze od początku i w skrócie powiem jak jest :

SUPER SPOLECZNOSC, JEST WIELE GILDI, WIĘC SZYKUJE SIE NIEZLY CS 

PRZYBYWAJA NOWI GRACZE

STABILNY SERWER - 0 DC 

ZERO CHEATOW I HAXOW (GRAM DUZO, WIEC NIC NIE UMKNIE MOJEJ UWQDZE)

MEGA EVENTY

FAJNE MAPY 

nie wiem kolego czytałeś ten post podobno ja to czekam na screen przelewu na 1k nadal 😄 

Opublikowano

Tajne przez poufne , osoba która otrzyma przelew jeżeli sama zechce będzie mogła się tym pochwalić jeżeli nie to możesz domniemać 🙂

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, OlimpMu napisał:

Tajne przez poufne , osoba która otrzyma przelew jeżeli sama zechce będzie mogła się tym pochwalić jeżeli nie to możesz domniemać 🙂

for sure mr zeus for sure XDDDDDD tajne przez kłamstwo i poufne zgadzam sie ❤️

Edytowane przez SukkiBK