Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogłoszenie lokalne - Nowe margonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej od jakiegoś czasu widzimy, że inaczej się nie da.

Dotychczas marzenia powrotu do gry są przyciążone, nadmiar cheterów, brak zainteresowania twórców co do ochrony graczy i ich praw.

Od początku grałem w tę grę, tam stawiałęm swoje rakowe mile do nieba.

Teraz grę przepełniła społeczność z banowanych kont, a nawet sami twórcy zostali zbanowani. Więc jedynie co chcę wprowadzić margonem na host exe.

Pliki gry mam na komputerze, aktualizacja plików zajmie mi od 60 do 100h jak tylko znajdę zarząd któremu zapłaty za produkt oficialny będą przelewane zgodnie z umową.

Pójdźmy do przodu, gra ma być produktem na systemy mac,linux,windows i apk

Dodamy własną szatę dla telefonów, zainstalujemy kody eventowe, a samą organizacją zlotów zajmują się gamemory. Więc niespodzianka dla pracowników gdy taki pomysł zrealizuję.

Zmienimy nazwy przedmiotów, lokalizacji- zostawiając miasta główne 

Wprowadzimy osobną mechanikę niezawierającą injectora którym mógłby ktoś dopisywać procesy tzw, dodatki.

Administracja będzie prowadzić sprawdzania graczy, będą konkursy, givaweay, - w sposób poza sprawdzanie plików i ruchów sieci tylko SIADAMY I KONTROLUJEMY PRZED Łamaniem zasad

Opinie czy zainteresowani, są wsparciem projektu? 

Oczywista rzecz jest kierowana do osób z gotówką. Gra będzie starym margonem, w wersji gry komputerowej pod inną nazwą aby gamemory się nie przyczepił o prawa autorskie.

Wizerunek częścią pracy. Zasady gry są na margonem bicie elit, elit 2 , elit 3, herosó , tytanów, kolosów 

Ulepszanie ekwipunku, zmiana wyglądu postaci, klany, i dodamy turnieje klanowe, reszta wygląda za próg wizualny aby host był już w tym stuleciu pewny jak tabliczka mnożenia.

Bez skryptów sprawdzających twoją aktywność, bez botów. Skrypty mogą zostać ale tylko potwierdzoną licencją do używania i publicznym dostępem. Reszta do was.

Opublikowano

Według mnie to już mało osób chce w to grać. A gra poszła w takim kierunku, jakim poszła, bo świat się zmienił. Jeśli myślicie o zrobieniu czegoś takiego, to dostosujcie grę do dzisiejszych realiów. Sam system zdobywania przedmiotów to żart. Przy dzisiejszym trybie życia nikt nie ma czasu, żeby bić jakąś e2 rok czy 2 lata, żeby zdobyć jakąś legę, i czekać 15 minut przed laptopem, żeby ją zbić. Dla mnie żerowanie na nostalgii ssie. Ale jakby ktoś podjął się naprawieniu tej gry i dostosowaniu jej do dzisiejszych standardów, to czemu nie. Inaczej myślę, że zainteresowanie byłoby małe i mielibyście problemy z botami tak czy siak.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zgadzam się z panem wyżej gra sama w sobie fajna tylko trzeba ją pozmieniać na przykładzie tibi ruchome potwory większy loot może jakieś kowalstwo coś jak odszlamianie w tuzmer.

Maronem dziś to wyścig szczurów weteranów herosy eventowe rzadkie dojebane przedmioty ta gra moim zdaniem nie powinna tak wyglądać ze ktoś stoi 2 lata na ~88 poziomie na goplanie i resetuje doświadczenie.

Heros eventowy powinien dropić przedmioty ogólno dostępne tylko łatwiej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

cześć

odkopię trochę temat bo mnie zainteresował

jesteś twórcą / właścicielem czy po prostu szczęśliwym posiadaczem kodu gry i chcesz się dogadać z inwestorami i właścicielami gry? 

wolę się upewnić co masz na myśli