Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwus!

Tak jak w temacie, 2 dni temu podczas gry system rito wykrył moje zwykłe wiadomości jako obrazliwe lub toksyczne przez co na początku gierki mój czat został zablokowany, a po skończonej grze dostałem bana na 14 dni na czat i honor. 

Kontaktowałem się z RIOT przez stronę supporotu lecz inestety odpisał mi bot, oczywscie uzasdniając moją karę cytując moje wiadomości z gry które wcale nie łamały ich regulaminu, a o to one:

Game EUN1_3342410932:
-- Pre Game:

-- In Game:
franek69kimono: wf
franek69kimono: whatca n i doioi
franek69kimono: when u opushing kike that
-- Post Game:

Napisane ofc kalecząc poprawną pisownię ponieważ tak to z reguł i wychodzi podczas grania, mialy oznaczać "what can i do ", "when u pushing like that"

Teraz pytanie do was czy da się cos z tym zrobic? Czy jest opcja skontaktowania się z jakimś żywym pracownikiem riot który zwerifikuje ze nie zropbilme nic złego, bo wychodzi na to że BOT Blitzkrank sobie z tym nie poradzi.

Z góry dzięki!

Opublikowano

dzięki za odp

wysłałem no stronie supportu jeszcze kilka iwiadomosci i okazuje się że zaglądają tam nie tylko boty ale też żywi ludzie i mimo sporego opźnienia to kare mi anulowano.

Mega się ciesze i ludziom którzy mają podobne sytuacje polecam po prostu uzbroic sie w cierpliwosc

elo