Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-DELETE

Bubu007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przyszłych graczy tego serwera. Zanim wejdziesz zastanów się 2 razy czy warto tracić tam czas no chyba ze masz 13 lat i lubisz obrażać innych to jest to serv dla ciebie. Z początku serv wydawał się naprawdę bardzo fajny po krótkim czasie zaczeły dziać się cyrki nie można było pograć sobie w spokoju bo jakis koleś (jaboleq) czy jakoś tak ze swoja gildia zaczeli zabijać graczy na spotach w nocy po to żeby nie expili bo doszli do wniosku ze wszyscy to są ich wrogowie inie wolno dać im expić. Po zwróceniu uwagi do admina o takich akcjach na /post zaczeły się masowo wyzwiska. Gracz ten tez wykorzystywał bugi (reset pkt na stronie) co dało mu olbrzymia przewagę względem reszty za co został ukarany cofnięciem lvl. Gracze wykupili sobie VIP a po tygodniu admin zdecydował się ze zrobi restart kont a czas poświęcony dotychczas uzna za testy (testy za które gracze zapłacili kupnem VIP) Po restarcie kont admin oddal VIP ale tylko czas który pozostał 🙂 no bo ktoś musiał te testy opłacić 🙂na /post patologia była bez zmian wyzwiska co drugi dzień to standard. Na CS cala gildia tj około 14 graczy resy od 3 do 5 walczyła z jednym gościem w/w który miał resów 7 chwaląc się ze ma 19k defa i 27k hp co jest fizycznie nie możliwe ale jak się jednak okazło możliwe  a admin wmawiał nam ze wszystko jest sprawiedliwe i ze sprawdził jego postać i jest ok. Wtedy mu uwierzyliśmy ale po tym jak ten gracz expił na mapie na której exp był 120k+ po wyśledzeniu go zobaczyliśmy ze jednak exp został zmieniony na 250k+ po czym zgłosił to admina i exp został natychmiast zmieniony na 120k+baa jestem nawet w stanie stwierdzić iż ten exp podniósł mu admin(choć nie wiem jaki małby by w tym interes)  jednakże iż jest to ulubieniec admina żadna kara go nie spotkała z tego tytułu. Także podsumowując sami zdecydujcie czy chcecie tam wbić napisałem ten post ku przestrodze choć wiem że będzie kasowany

Opublikowano

Grałem na masie serwerów i nigdy nie spotkałem się z taką patologią, cyrkiem czy cwaniactwem , w mu Gram od 2001 roku czyli zanim naszemu Adminowi urósł pierwszy łoniak , ale cóż za niedługo usuną ten post i dadzą nowy XD , server może i ma potencjał ale nie pod takim zarządem, zdecydowanie Odradzam każdemu fanowi Mu online, szkoda tracić czasu

Pozdrawiam .

-Atom

-J3di

-OneHit

kto mnie zna wie że nie rzucam słów na wiatr.

• Bubu007 zmienił(a) tytuł na -DELETE
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...