DamQiu Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Witam, mam L.A. Noire przypisane na launcherze Rockstara i za każdym razem gdy zainstaluje spolszczenie to pobiera się aktualizacja która wszystko przywraca do angielskiej wersji. Jest jakiś sposób na obejście tego czy zostaje pirat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monsune Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Raczej nie do obejścia bo aktualizacja sprawdza sobie sumy kontrolne plików i nie zakończy się tak długo aż wszystko będzie tak, jak ma zdefiniowane. sushiVo 1 Aktualny kod na 5 jazd hulajnogą Dott z rabatem 50%: A1N1PTQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sushiVo Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Wiem, że trochę późno, ale tryb offline nie byłby rozwiązaniem? monsune 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamQiu Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego W dniu 30.01.2023 o 23:17, sushiVo napisał: Wiem, że trochę późno, ale tryb offline nie byłby rozwiązaniem? W sensie ze mam wyłączyć internet na komputerze czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipepound Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Zwykle domyślnym językiem jest angielski, więc za każdym razem, gdy pobiera, automatycznie ustawi język geometry dash lite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi