Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfgame oferty

sjemon17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o poradnik, który opublikował inny użytkownik, potwierdzam ze działał. Jendak zarobiłem max 60 i nad ofertą zaczyna wyświetlać się napis rejected lub po prostu ciągle jest in progress. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć, czy może dysponujecie jakimiś porządnymi darmowymi vpn z niemieckim serwerem? Ja dotychczas używałem PrivadoVPN, jednak może są jakieś lepsze. Czekam na wasze odpowiedzi.

Tutaj sposób:

1.Pobieracie na PC emulator androida (Multi-Memu) i instalujecie go.

2.Odpalacie Multi-Memu i wchodzicie w (New mapping) i wybieracie androida 7.1

3.Kiedy android sie pobierze i zainstaluje klikacie w zębatke ustawien ---> Profile ( tam ustawiacie operatora na Deutshland i O2 ( Zapisujecie ustawienia)

4.Odpalacie przyciskiem (Start) androida po uruchomieniu logjecie sie na swoje konto google

5.Po zalogowaniu pobieracie ze sklepu play darmowego VPN i Shakes (tylko shakesa nie odpalajcie wczesniej)

6.Po pobraniu rzeczy z pkt5 odpalacie VPN i wybieracie Niemieckie IP 

7.Jesli juz macie Niemieckie IP wchodzicie w Shakesa i logujecie sie na swoje konto.

8.Wchodzicie w Grzybiarz-Oferty (Darmowe te co na androida)

9.Wybieracie oferte Tik-Tok (17 lub 19 grzybow daje) 

10.Pobieracie Tik-Toka i go uruchamiacie (po pobraniu i uruchomieniu musicie poczekac chwile az aplikacja pobierze jakies tam swoje dodatkowe pliki

11.Dostajecie grzybki na konto 🙂

12.Po otrzymaniu Grzybków na konto zamykacie Memu i usuwacie profil androida i tworzycie nowy i tak w kolko .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...