Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyc wiecej kont? - metin2 gameforge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jest jakis sposob zeby to ominąć?

Stworzylem kilka kont w tym tygodniu na platformie gameforge, a na tej platformie kilka kont metin2.

Teraz jak tworze konto gameforge i chce na nim utworzyc konto do metina wyskakuje "wystąpil blad".

Mozna to jakos ominąć? Czy tylko czekać pozostaje ;/ ? Zmiana IP przez VPN nic nie daje bo wtedy nawet na platforme nie moge sie zalogowac gdyz wyskakuje ze niepoprawne haslo.

Edytowane przez ShastaMan
.
ie068n.jpg
Opublikowano

To nie jest takie proste. Jest milion sposobów na to, żeby cię w sposób unikalny zidentyfikować. Zmiana IP jako remedium to powszechny mit z dawnych czasów. Stosuje się dziesiątki sposobów związanych z przeglądarką, a także systemem operacyjnym.

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, monsune napisał:

To nie jest takie proste. Jest milion sposobów na to, żeby cię w sposób unikalny zidentyfikować. Zmiana IP jako remedium to powszechny mit z dawnych czasów. Stosuje się dziesiątki sposobów związanych z przeglądarką, a także systemem operacyjnym.

niby człowiek wiedział a jednak trochę się łudził *mem małpy Janusz*

Troche kijowo.

Probowalem odpalac kilka kont gameforge po 1 bocie na kazdym, ale czasowy red ban na 24h po jakimś czasie za zbyt częste logowanie na konta platformowe.

Odpalac kilka kont na 1 gamforge sie nie oplaca bo jak 1 ban poleci to wszystkie dostaną ;/

Kiedyś to tylko bana na maila dawali ;/

Ciekawe czy twórcy botów kiedyś znajdą jakieś lepsze rozwiązanie.

Edytowane przez ShastaMan
.
ie068n.jpg
Opublikowano

Da się prawie wszystko tylko kwestia nakładu pracy, a co za tym idzie, jak ktoś coś takiego ma to raczej się nie podzieli. Robiłem trochę takich sztuczek (nie dotyczyły gf) i namęczyłem się tak, że mam dość na resztę życia, serio. A znam też przypadek gościa, który miał chyba ze 20 kompów odpalonych (z modemami usb i dedykowanymi kartami) do pewnej gry. Coś tam farmił na nich, ale nie pamiętam jaka to była gierka. Zawsze to jakieś wyjście i wtedy nie ma bata...

Opublikowano
1 godzinę temu, monsune napisał:

Da się prawie wszystko tylko kwestia nakładu pracy, a co za tym idzie, jak ktoś coś takiego ma to raczej się nie podzieli. Robiłem trochę takich sztuczek (nie dotyczyły gf) i namęczyłem się tak, że mam dość na resztę życia, serio. A znam też przypadek gościa, który miał chyba ze 20 kompów odpalonych (z modemami usb i dedykowanymi kartami) do pewnej gry. Coś tam farmił na nich, ale nie pamiętam jaka to była gierka. Zawsze to jakieś wyjście i wtedy nie ma bata...

No niby mam jeden sposób.

Botowac na 6 postaci na jednym koncie gameforge, drop przekladac na drugie konto gameforge.

Tylko tu akurat szczęscie sie liczy, bo jak zbanuje to 6 na raz.

ie068n.jpg