Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera z łowieniem jak na gladormt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ochotę wrócić do metina i szukam jakiegoś serwera z najlepiej takim samym systemie łowienia ryb jak gladormt2. Na gladorze jak się wyłowiło rybę to była warta tyle i tyle yang, można była ja kliknąć i yangi od razu wpadały do ekwipunku. Podobał mi się ten system i szukam czegoś podobnego. Nie jestem graczej który leci w topie, ja wolę zrobić sobie jakiegoś dropa i pofarmic albo połowić. Wczoraj wszedłem na gladora ale nikogo nie zastałem w grze więc serwer wydaje się martwy. Czy może mi ktoś polecić serwer z takim samym systemem w sensie klikam rybę i mam yangi na zasadzie że z rybactwa idzie się fajnie dorobić? Ewentualnie czy ma ktoś informacje jakoby glador miał powrócić? Coś tam widziałem u nich na fb ale ludzie ich raczej wyzywają niż mają ochotę wrócić xd ogólnie to szukam fajnego serwera na dłużej na którym będzie sens zostać na dłużej bez wydawania hajsu na is i najlepiej jakby był easy/medium. Wczoraj wszedłem ma pangeay2 ale tak się pozmieniało że nawet nie wiem o co kaman.