Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-SPEAK.PL - STARY, ALE NA TOPIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ghgh.png

Edytowane przez gruby12393
Aktualizacja grafiki

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam nadzieję, że pierwszy atut serwera nie jest prześmiewczy i ta ikonka to przypadek. Na samym początku przywitał mnie bot muzyczny, który jest może i standardem, ale jest to unikalne na tyle, że nie ogłusza głośną muzyką. Kolejnym atutem jest ułożenie kanałów etc. Bardzo prosto odnalazłem to co potrzebowałem i mogę z przyjemnością polecić każdemu 🙂

Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.01.2023 o 20:59, sushiVo napisał:

Mam nadzieję, że pierwszy atut serwera nie jest prześmiewczy i ta ikonka to przypadek. Na samym początku przywitał mnie bot muzyczny, który jest może i standardem, ale jest to unikalne na tyle, że nie ogłusza głośną muzyką. Kolejnym atutem jest ułożenie kanałów etc. Bardzo prosto odnalazłem to co potrzebowałem i mogę z przyjemnością polecić każdemu 🙂

Witaj. Bardzo nam miło za przychylną opinię. Chcemy być unikalnym serwerem, również każdą krytykę przyjmujemy na klatę i staramy się analizować. Chcemy być uczciwi wobec użytkowników, którzy nam zaufali. Co do ikonki, dzięki za uwagę zmienimy ją na lepszą 😁😄. Odświeżyliśmy również grafikę reklamową. Pozdrawiam

Edytowane przez gruby12393
dodatek

TS3: T-SPEAK.PL