Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora w 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Balmora najprawde fajny serwer, jest co robic, czesto eventy, na kazdy przedzial lvlowy sa dungi tu nie mam zadnych zastrzezen, ale do ga ojciec juz tak, dostalemn bana na 3 dni nizej macie opisane jak wygladala rozmowa, dostalem bana na czat, a po chwili log out i ban na 3 dni.

gm balmora.jpg

Opublikowano (edytowane)

Granie na balmorze 2022 😄 😄, są lepsze i pewniejsze serwery niż to + na nich można coś zarobić.

No patrząc na ta rozmowę to mam wrażenie jakbym 2 debili czytał 😄 , jeden źle kliknął i ma problem o to do administracja a drugi źle sprecyzował 😄

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

GA wyzywający człowieka od osłów i baranów, a za chwilę banujący bo ktoś go nazwał tak samo. To wygląda na typowy przerost ego albo słabą prowokację. Po pierwsze administracja z klasą nigdy, ale to nigdy nie powinna wyzywać graczy. A jeżeli już to robi, bo taki ma temperament, to powinna mieć odrobinę dystansu do siebie i przyjmować na klatę mięcho w swoją stronę. W innym przypadku jest to ewidentne nadużywanie władzy i wykorzystywanie swojej przewagi. Gracz został sprowokowany, stracił cierpliwość. Nic strasznego nie napisał, sankcja absolutnie absurdalna. Może rozważyłbym na parę godzin w ostateczności, ew. jakiegoś warna, ale 3 dni bana?

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, monsune napisał:

GA wyzywający człowieka od osłów i baranów, a za chwilę banujący bo ktoś go nazwał tak samo. To wygląda na typowy przerost ego albo słabą prowokację. Po pierwsze administracja z klasą nigdy, ale to nigdy nie powinna wyzywać graczy. A jeżeli już to robi, bo taki ma temperament, to powinna mieć odrobinę dystansu do siebie i przyjmować na klatę mięcho w swoją stronę. W innym przypadku jest to ewidentne nadużywanie władzy i wykorzystywanie swojej przewagi. Gracz został sprowokowany, stracił cierpliwość. Nic strasznego nie napisał, sankcja absolutnie absurdalna. Może rozważyłbym na parę godzin w ostateczności, ew. jakiegoś warna, ale 3 dni bana?

Widać ze nie jesteś ze społeczności metina 😄.

Tutaj takie rzeczy to norma dzienna 😄 tym bardziej na takich serwerach jak Balmora czy innym podobnym kotlecie 😉.

Pozycja robi swoje, jak ktoś nieumiejętnie ja wykorzystuje to tak to później wyglada, było juz wielu takich i dalej wielu takich jest. Podobnie jest w rl.

cytujac klasyka zależy na kogo trafisz.

Edytowane przez Insigin

Opublikowano
9 godzin temu, Cimciaramcia napisał:

Balmora najprawde fajny serwer, jest co robic, czesto eventy, na kazdy przedzial lvlowy sa dungi tu nie mam zadnych zastrzezen, ale do ga ojciec juz tak, dostalemn bana na 3 dni nizej macie opisane jak wygladala rozmowa, dostalem bana na czat, a po chwili log out i ban na 3 dni.

gm balmora.jpg

heh, moja zona napisala do owego GA i zapytala za co ja dostalem bana, bez odpowiedzi to zostalo, po kilku minutach -ban na 3 dni...