Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskieMU . Polski serwer MuOnline Sezonu 18 Exp 100 | resety |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

SERVER START : Friday
16.12.2022 20:00 UTC
(UTC) Europe, Warsaw

https://polskiemu.pl/home
Discord : https://discord.gg/FQ3wFkyCJN

★| Server Version: Season Season 18
★| Version: IGCN Premium Files
★| Server Location: Poland
★| Custom Xshop: Wings lvl 2, lvl 3, Pets, Potions, Pentagrams , Sets + zen, Jewels.
We focus on Play to Win (for real.)
NO Webshop.

SHADOW PHANTOM SOLIDER ( BUFF ELF IN CITY ) IS OFFLINE. ONLY MISSIONS IS AVAILABLE

★| Balance: True PvP and PvE Balance

| Max Normal Level: 400
★| Max Master/Majestic Level: 1000
★| Max Stats: 32.000
★| Max Points to Obtain: 120.000
★| Exp Normal: 100x
★| Exp Master/Majestic: 50x / 25x Reset 400 lvl Na stronie ( On Website ) Reward 200 WC.
VIP - Reset w grze ( Reset in game ) /reset Konto VIP + 15% exp, drop + 15%, Chaos machine rates +5%, Jewel succes rate +5%, Every Reset Reward 1200 Ruud, 300 WC, 200 GP and 1 Miracle Coin.
★| Drop: 40 %
★| Jewel of Soul: 60 % + (25 % Luck)
★| Jewel of Life: 70%
★| Max lvl item: +15+28
★|ALL CLASSES FROM 1 LVL
★| Reset: Res 400 lvl in game (/reset) ! 400 pkt/rr All classes
Stat Clear: YES
★| Reset cost = 6kkxRR
★| New Class S16- Gun crusher, MG Renewal, BK Renewal and much more!
★| New Class S17 EP2 - Lemuria Mage, Light Wizard, ELF Renewal and much more!
★| New Class S18 - Illusion Knight

★| Guild: 150 lvl
★| Custom Jewels: Yes ( Excellent, Skill, Luck, Socket ) - From events.
Chaos machine rates
★| +10: 50 % (25 % +Luck)
★| +11: 50 % (25 % +Luck)
★| +12: 50 % (25 % +Luck)
★| +13: 45 % (25 % +Luck)
★| +14: 45 % (25 % +Luck)
★| +15: 40 % (25 % +Luck)

Events :

Blood Castle
Devil Square
Chaos Castle
Doppelganger
Happy Hour
Last Man Standing
PK Obelisk Event
Arca War
Castle Siege
Acheron protector
Crywolf battle
Gaions Castle (Warka)
Dimensional MAZE Labyrinth

Bosses
Kundun Illusion
Golden Monsters
Nightmare
Kundun
Erohim
Medusa
Selupan
Lord Silvester
Lord of Ferea
Core Magriffy
Baglass
Deep Gorgon
Nix
God of Darkness

Invasion

Golden Invasion
Red Dragon
White Wizzard
- Sellihoden
- Ukanva
- Silla
- Normus
- Muff
- Undine
- Salamander
- Syphid
- Gnome
- Hellraiser
Every Boss / Event is working 100% and is configured by us.
Bosses are checked and not possible to Bug.

Edytowane przez Fufcys
Opublikowano (edytowane)

lagi od klienta tak wlazlem zobaczylem i podziekowałem. @Fufcys co jeszcze? wyższe sezony maja tak skurwiałą optymalizację że szkoda gadać. Zresztą w 10 osób to faktycznie i na tak wysokim expie się chce ^^

Edytowane przez gokukid89
Opublikowano

Chyba masz na myśli Bugi. Najpierw trzeba się zastanowić co się ma na myśli 😉Nikt z lagami na serwerze się nie spotkał wiec nie wiem o czym mówisz. Ale szanuję wybór. Prosta zasada "nie chcesz nie grasz"

Opublikowano

Witam. Na początku chiałbym wszystkich przeprosić za moją nieobecność. Moja konfiguracja plików okazała się jednak nie wystarczająca i pewni gracze czerpali z tego korzyści. Tak wiem moja wina. Jednak jednoosobowy zespół to za mało aby móc skonfigurować pliki aby były grywalne. Udało mi się znaleźć osobę która mi pomoże i dlatego chciałem poinformować że konfiguracja będzie bardziej dopracowana i kilka rzeczy zostanie zmienionych. Co za tym idzie postanowiłem że serwer będzie zresetowany i wszystkie konta oraz postacie skasowane. Chcę żeby rozgrywka była fair-play dla wszystkich. Rozumiem że wiele graczy będzie z tego powodu niezadowolonych ale nie widzę innego rozwiązania. Przepraszam za stracony przez was czas na grę ale jeżeli serwer ma być długoterminowy to takie wpadki nie mogą mi się więcej zdarzyć. Dlatego też proszę o wyrozumiałość i zapraszam ponownie do gry jak serwer będzie w 100% poprawnie skonfigurowany. Będę starał się aby było to jak najszybciej.

Opublikowano
W dniu 23.11.2022 o 20:53, Fufcys napisał:

Witam. Na początku chiałbym wszystkich przeprosić za moją nieobecność. Moja konfiguracja plików okazała się jednak nie wystarczająca i pewni gracze czerpali z tego korzyści. Tak wiem moja wina. Jednak jednoosobowy zespół to za mało aby móc skonfigurować pliki aby były grywalne. Udało mi się znaleźć osobę która mi pomoże i dlatego chciałem poinformować że konfiguracja będzie bardziej dopracowana i kilka rzeczy zostanie zmienionych. Co za tym idzie postanowiłem że serwer będzie zresetowany i wszystkie konta oraz postacie skasowane. Chcę żeby rozgrywka była fair-play dla wszystkich. Rozumiem że wiele graczy będzie z tego powodu niezadowolonych ale nie widzę innego rozwiązania. Przepraszam za stracony przez was czas na grę ale jeżeli serwer ma być długoterminowy to takie wpadki nie mogą mi się więcej zdarzyć. Dlatego też proszę o wyrozumiałość i zapraszam ponownie do gry jak serwer będzie w 100% poprawnie skonfigurowany. Będę starał się aby było to jak najszybciej.

serwer long term to raczej z mniejszym expem niz x300 . Pozdrawiam

Opublikowano

Jak uda mi się wszystko dokładnie skonfigurować 😉 Nie znam jeszcze daty ale staram się żeby nie trwało to za długo 🙂

Opublikowano

Powoli zmierzamy do końca fazy testów i z tego powodu chciałbym ogłosić że start serwera jest przewidziany na piątek 16 grudnia o godzinie 20. Serdecznie zapraszam 🙂  Wiele zmian w konfiguracji zostało poczynionych przez ten czas i uważam że teraz Polskiemu będzie serwerem grywalnym i "dobrze" skonfigurowanym.

• Fufcys zmienił(a) tytuł na PolskieMU . Polski serwer MuOnline Sezonu 18 Exp 100 | resety |
Opublikowano (edytowane)

nie da sie zbytnio grac bo widze same kwadraty 😄

nie da sie pobrac patcha do klienta

Edytowane przez wils80
Opublikowano (edytowane)

nie można dołączyć do discorda zaproszenie przedawnione. do krzaków link tez wygasl.

Edytowane przez Paba
Opublikowano

A wiec tak ludzi malo do tego ci co sa niepomagaja graja swoimi postaciami nowy niedostanie od topki nawet kilku zen na strat drop zen minimalny kamienia niepotkasz a wiec niesprzedadz na kase jesli chodzi o lagi to mi osobiscie klatkuje ale to s 18 szit jesli chodzi o klijenta. Odpuszczam solo nic niezrobie a pt sie niedoprosze a wiec bb all mozecie spokojnie dalej grac swojmi postacjami ^^

Opublikowano

fakt ludzi bardzo mało, z wbijaniem resów nie ma problemu, trzeba mieć tylko czas żeby robić to kilka razy dziennie, ja czasu nie mam więc uciekam. Exc itemów na spotach leci w ciul, kamieni trochę mniej. Niby balans postaci zrobiony ale ja grając IK i AE tego balansu nie widzę. IK ogólnie ma dobry dmg ale AE zamiata. Na 400lvlu na jeden strzał czyli 3 hity bije w Icarusie po 15k^^. Po 3 resach bije na strzał po 30k. IK po 3 resach nie osiąga takiego dmg. Sprawdzałem Light WIzard tu to dmg nie ma w ogóle^^ ciężko było yeti w devias zabić. 

Szkoda, że to nie jest serwer non-reset bo grałoby się przyjemniej a i online byłoby dużo więcej. 

Opublikowano

Zapraszam na serwer 🙂 Każda postać jest zbalansowana pod Late Game. Niektóre postacie są silne na początku a później ich siła spada.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, 

chcialbym przestrzec przed serwerem PolskieMU.pl

Serwer upadl po około 2 tygodniach. 

TatsuTaro, administrator całkowicie olewał to, co chcieli gracze.  W grze spełniał swoje dziwne ambicje odnosnie zen tłumacząc się, że tak samo jest na innych serwerach i w sumie to bedzie trudniej to i lepiej. Xshop i ceny - tragedia. Balans postaci - tragedia z dramatem. Zażekał sie, że bardzo długo pracowali nad balansem postaci, że na FS każdy może kazdego zabić. Życie to zweryfikowało i okazało się, że BK i IK jest nr 1 - reszta dno. 

Zamknął serwer - kase za vipa nie zwrócił. 

Można by powiedzieć zarobił pare grosze i uciekł, ponieważ nie poradził sobie z wieloma bugami i błędami w grze. O balansie postaci nawet nie wspomnie, ponieważ żadnego balansu nie było.  Oczywiście po tym, tak opisywał co on to nie robił i dlaczego można go nazwac oszustem ponieważ serwer bardzo słaby. Nigdy nie przyjde tak gdzie on będzie Adminem. 

Nie polacam PolskiegoMu oraz TatsuTaro - uzytkownika Discrod.