Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mcGlory.pl | SERWER WYSTARTOWAŁ!! 3 EDYCJA SERWERA! [17.02.2024][survival + działki] SERWER DLA KAŻDEGO!! (współpraca długoterminowa)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

OFICJALNY START NOWEJ EDYCJI SERWERA 17.02.2024
GODZINA 18.00
[W DNIU STARTU BEDZIE LIVE, EVENTY, ITEMY, VOUCHERY VIP/SVIP I WIELE WIĘCEJ!]
OFICJALNA STRONA SERWERA!

http://mcglory.pl/
DISCORD SERWERA!
https://discord.gg/cGAg9MAVSM

to logo.jpg
Cześć, szukam helperów do serwer minecraft vps survival + działki.
Potrzebuję osób chętnych do współpracy przy budowie serwera i dlatego potrzebuję osób które ogarniają podstawowe rzeczy w mc komendy itd. potrzebuję zaangażowania a ja wam dam pole do popisu i razem będziemy bawić się na serwerze! Więcej info na DC!

[05.01.2024]Cześć, serwer już uruchomony i na ten moment szukam helperów do serwer survival z działkami, jest mi potrzebna osoba które pomoże ogarniać serwer dla graczy, jakieś obiekty, w pilnowaniu go i utrzymaniu go w porzadku i pomoc dla nowych graczy,
chętnych zapraszam do kontaktu DC!

[31.12.2023] Cześć, jesteśmy w trakcie tworzenia już 3 edycji naszego serwera!
Projekt ten trwa już ponad rok a sam w tym siędzę od 12 lat!
Szukam osób to pomocy nad serwerem, chętnie nawiąże współpracę z osobami które mają umiejętności w:

-Grafika komputerowa (logo, bannery reklamowe, avatary itp.
-Moderator discord (edycja dc, wygląd, estetyka, zarządzanie, moderacja)
-Webmaster (konfiguracja i edycja strony www, tworzenie strony pod serwer itp.)
Za każdą sugestię i pomoc będę bardzo wdzięczny. Można się ze mną kontaktować poprzez
DC: hardy359pl

[18.06.2023] OFICJALNIE WYSTARTOWAŁA 2 EDYCJA SERWERA ASM!
image.png

[7 MAJ. 2023]
Witam wszystkich zainteresowanych tym ogłoszeniem.
Poszukuję do nowo stworzonego serwera minecraft ASMSERWER.PL ekipy do Administracji.
Aktualnie trwają pracę nad 2 edycją serwera gdzie skupiamy się na trybie SMP + lifsteel.  Są wolne miejsca jako Moderator Serwera,  oraz najważniejsze MEDIA/REKLAMY serwera, jeżeli masz ochotę pomóc mi w rozkręceniu i reklamowaniu serwera zapraszam do kontaktu, na pewno coś ustalimy i będziemy razem współpracować. Osoby z "jakimiś" zasięgami więcej jak 10 os. np. mogę zaoferować parę zł za reklamę naszego serwera czy to na tiktok, yt czy twitch. Wszystko do ustalenia.
Jeżeli jesteś chętny pomóc przy rozkręcaniu serwera to proszę o kontakt na DISCORD: Hardy359PL#6222
Gwarantuję stałą posadę, stabilny serwer (czyli nie zamierzam go porzucać bo coś nie gra) i chęć stworzenia fajnej ekipy do wszystkiego w dobrej przyjacielskiej i luźnej atmosferze, nie doświadczysz tego u konkurencji!

PAMIĘTAJ!!! jeżeli posiadasz jakieś SOCIAL MEDIA które pozwolą na reklamę, to zapraszam do kontaktu DC.

Dziękuję za chwilę uwagi i zapraszam do współpracy nad projektem ASM!

[02.04.2023]
Witam wszystkich zainteresowanych. Aktualnie nasza Administracja serwera ASM szuka chętnych osób do projektu serwera ASM SURVIVAL. Chętnie rozpatrzymy każdą chęć pomocy na serwerze! Jeżeli masz ochotę być Moderatorem czy Administratorem serwera pisz do mnie na DISCORD. Szukamy również Technika serwera, który ogarnie podstawowe pliki, pluginy które są na serwerze i będzie nadzorował jego działanie. Masz jakiekolwiek pytania lub ofertę współpracy pisz do mnie na DISCORD! : Hardy359PL#6222

image.png

WIELKIE OTWARCIE SERWERA! 02.02.2023! WŁAŚNIE RUSZYŁ! ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ GRY! SERWER STWORZONY OD GRACZY DLA GRACZY!

>>>INFORMACJE OGÓLNE<<<

IP SERWERA: ASMSERWER.PL

WERSJA: OD 1.8 DO 1.19.2

TRYB: SURVIVAL + DZIAŁKI

FORUM SERWERA: FAIRGAME.PL

DISCORD SERWERA: https://discord.gg/eAPsHmeEKH

[8.01.2023]

ZAPRASZAM NA SERWEROWY DC GDZIE POZNACIE WIĘCEJ INFO NA TEMAT SERWERA I PROJEKTU JAKI TWORZYMY, SZUKAMY JESZCZE OSÓB CHĘTNYCH OD SPRAW TECHNICZNYCH NA SERWERZE JAK PLUGINY/SKRYPTY/DZIAŁANIE ORAZ GRAFIKA SERWEROWEGO KTÓRY BY MÓGŁ STWORZYĆ BANNER SERWERA, JAKIEŚ GRAFIKI NA SERWER ITP. WIĘCEJ INFO NA PW.

JESTEŚ CHĘTNY PISZ!

ZAPEWNIAM MIEJSCE W ADMINISTRACJI, STAŁY SERWER, SUPER ATMOSFERĘ, RESZTA ZALEŻY OD WAS!

SERWER DISCORD ASM (w remoncie): https://discord.gg/eAPsHmeEKH 

[23.12.2022]

Na ten moment serwer jest już tworzony, podstawy zrobione, pomysły zrealizowane. Skład Administracji prawie kompletny.

(OBECNIE 2 TECHNIKÓW, 2 ADMINÓW)

Chciałbym zatrudnić jeszcze z 2 osoby na stanowisko Pomocnika/Moderatora Serwera Minecraft ASM! Masz czas i chęć pomocy przy dosyć fajnym projekcie serwera, to zapraszam, nie wymagam dużo tylko chęć i zainteresowanie, pisz na pw lub DC,
Szukam również grafika komputerowego który zrobi logo i banner reklamowy na serwer, jeżeli jest taki chętny to również pisz, powiem Ci wtedy o co mi konkretnie chodzi, nie jakieś skomplikowane tylko schludne nie odrzucającą grafike 🙂
Zapraszam do współpracy, w razie pytań o serwer czy coś również można pisać, z chęcią na wszystko odpowiem/odpiszę

WESOŁYCH ŚWIĄT! 

[19.12.2022]

SZUKAM PARU CHĘTNYCH OSÓB DO POMOCY PRZY SERWERZE MC ASM (AMATORSKI SERWER MINECRAFT) WKRÓTCE PODAM OFICJALNEGO DC SERWERA NA KTÓRY BĘDZIECIE MOGLI SIĘ DOWIEDZIEĆ WIĘCEJ O TYM PROJEKCIE, NA TĘ CHWILĘ SZUKAM POMOCNIKÓW/MODERATORÓW SERWERA KTÓRZY POMOGA W STWORZENIU PARU OBIEKTÓW I W PILNOWANIU SERWERA. GWARANTUJĘ MIŁĄ ATMOSFERĘ, BEZ WIĘKSZYCH PODZIAŁÓW I WYWYŻSZANIU... SERWER JEST TWORZONY PRZEZ GRACZY DLA GRACZY 🙂 MASZ PYTANIA LUB CHĘĆ POMOCY PISZ NA TU NA PW,  DC: Hardy359PL#6222 LUB NA STRONIE FairGame.pl PW KAŻDA POMOC MILE WIDZIANA BEZ WZGLĘDNIE!

[08-12-2022]

Szukam ludzi do Administracji serwera którzy będą pilnować serwera, moim wymaganiem jest wiek 14+ i kultura osobista 🙂 Masz czas i chęci pisz śmiało! Możesz pisać do mnie tu na PW, DC: Hardy359PL#6222 lub na FairGame.pl 

Mamy jeszcze mało ludzi do pilnowania serwera więc szukam, z czasem większego zainteresowanie później będzie można zostać Adminem tylko za pośrednictwem Rekrutacji na forum FG, więc to jedyna taka okazja że by się zgłosić bez tej biurokracji 😉 

EDIT 20.11.2022r.

OTWARCIE SERWERA NASTĄPI W PRZYSZŁYM TYGODNIU, ZAPRASZAMY OBCZAIĆ NASZĄ WSPÓLNIE ZROBIONĄ PRACĘ NAD SERWEREM, IP: ASMSERWER.PL

WIĘCEJ INFORMACJI BĘDZIE PODANE NA STRONIE SERWERA FAIRGAME.PL 

Chcesz z nami współpracować przy serwerze? Pisz na PW lub forum serwera! 

[edit 10.11.20220]

szukam ludzi którzy ogarniają funkcję związane z utrzymaniem porządku na serwerze i dodatkowo ma chęć wybudować jakieś obiekty na serwerze to jest mile widziane. Zapraszam do kontaktu!

Pisz na PW MPCForum lub na FairGame.pl

[EDIT 5 3.11.2022]

Została ogarnięta współpraca z pewną dobrze rozwiniętą siecią gier MultiPlayer, Technik/Administrator Serwera ogarnia pluginy/pliki konfiguruję je i wgrywa na serwer [survival+działki] EDYCJA ZIMOWA! Prace idą pełną parą! Nie długo będę mógł poinformować o planowanym starcie serwera + reklama (będzie pewnie już w innym dziale) lecz na ten moment szukam reszty ludzi do zarządu/Administracji serwera, szukam ludzi którzy ogarniają funkcję związane z utrzymaniem porządku na serwerze i dodatkowo ma chęć wybudować jakieś obiekty na serwerze to też jest mile widziane. Zapraszam do kontaktu!

[EDIT4]

Szukam osób do zbudowania nie wielkiego spawnu na serwerze i paru bodowli pod serwer by to wyglądało. Oferuję za to miejsca w Administracji! piszcie na PW! Jeżeli jesteś znudzony ograniczonym budowaniem na działce u kogoś na serwie to wyrwij się i miej tą nie ograniczoną możliwość wykazania się u mnie na serwie Zapraszam!

Cześć, szukam kogoś kto gra w minecraft i potrafi wgrać pluginy na serwer oraz je obsługiwać, (wie co do czego + komendy na serwerze)

Może to być 1 osoba, a może być więcej, aby miał te kilka minut dziennie na rozmowę i zrobienie czegoś. Nie wymagam jakiegoś profezjonalizmu lecz obycia w tym temacie.

Serwer do gry na luzie nie na jakąś dużą skalę (serwer free build, działki, mapy surowcowe,) oczywiście do negocjacji i zależy od wyboru paczki pluginów...

Oferuję od siebie dobrą zabawę, brak jakich kolwiek spin, czy wywyższania się nie potrzebne to mi jest. Oczekuję gry i zabawy przy serwerze w fajnym zespole 😄 (taki mam końcowy zamiar) że po pracy/szkole można se wejść postawić se parę dirtów i popisać z ludżmi i razem się bawić. 

Za serwer ja zapłacę (craftserv), jakąś mapke się wgra lub coś się zbuduje, dam parę pomysłow które mam głowie i porównamy z pomysłami reszty i coś się zaplanuje.

Jest ktoś chętny do wspólnej zabawy to piszcie tu lub na PW, jakieś pytania czy wyjaśnienia, śmiało pisz. Jak coś poźniej możemy ustalić zawsze inny komunikator.

Mam nadzieję że jeszcze komuś chce się grać i ma chęć trochę pograć, pogrzebać w pluginach 🙂

Pozdrawiam Cieplutko! 😉

[EDIT 1}

Założyłem już serwer na Hostingu CraftServe, kiedyś z paczką przyjaciół też miałem serwery lecz na innym już nie istniejącym hostingu.

Tu niby jest łatwo wszystko uruchomić lecz mapa jest a inne pluginy które zainstalowałem z strony hosta to coś nie działają albo już nie rozumiem jego działania, jednak mineło pare lat i teraz mogę sie złapać za głowę i ponawiam pytanie i dalej szukam szłowieka który mi po prostu wgrą jakąś podstawową paczkę pluginów na serwer (1.19.2) by działał i można było se pograć z garstką ludzi. Proszę o pomoc jeżeli ktoś już miał styczność z tym hostingiem i ma jakieś pojecię obycia w nim 😉

[EDIT 2] 24.10.2022

Serwer stoi ma już przydzielone IP i mape, pomysły są lecz ludzi do Administracji brak (jeden chętny, są rozmowy na pw) Ponawiam dalej pytanie a zarazem prośbę o ty by znalazły się osoby do moderowania i adminowania na serwerze. Tak, szukam wspólwłaścicieli na serwer! Ja pokrywam koszty serwera w 100% a resztą zajmie się Admini oraz technik serwera których właśnie szukam, wystarczą mi wasze chęci i obycie w podstawie prowadzenia serwera 🙂 Chętnych dalej zapraszam na PW profil MPCForum! BEZ OGRANICZEŃ WIEKU! Chodź szukam ludzi z nie naganną klulturką i komunikatywnych😄

[EDIT 3] 27.10.2022

SZUKAM LUDZI DO ADMINISTRACJI! (HEAD ADMINI SERWERA [ASM])

Ponawiam zapytanie czy ktoś podejmie się współpracy przy serwerze [ASM], potrzeba mi ludzi do zarządzania serwerem i pilnowania stabilności mapy (pluginy)

Gwarantuję posadę tym którzy zagwarantują chęć pomocy posadę H@ Serwera (Nie będzie musiał płacić za serwer) Koszty hostingu pokrywam ja, mogę też zajmować się reklamą serwera jak i doradzaniem do niego, lecz chodzi mi o dobrą zabawę i miło spedzony czas na pracy/szkole z wami 😄 Zapraszam do kontaktu na PW 

image.png

image.png

Edytowane przez Hardy359
  • Hardy359 zmienił(a) tytuł na [ASM|FG] [AKTUALNE!]Szukam ekipy do Administracji (współpraca długoterminowa)
Opublikowano

Ogłoszenie aktualne, lecz stanowisko Technika, współwłaściciela serwera aktualnie nie, ponieważ ma wolną rękę na wgranie i konfigurację na wyłączność.. Szukam aktualnie Administracji serwera do pilnowania porządku, tworzenia obiektów, działek na serwerze, prosta robota admina, jeżeli zna komendy itp. Gdy ogłoszę start serwera to będzie specjalna Rekrutacja na ADMINA ale to juz na stronie serwera FairGame.pl można już śledzić i czekać na rozpoczęcie serwera i rekrutacji, Serwer ogólnie będzie polegał na kupowaniu działek za minecoiny + mapa survival (surowce/Gildie/pvp/top10statystyki/nagrody rzeczowe,PSC) 😄 Więcej info na ten temat na serwerze. FairGame.pl

• Hardy359 zmienił(a) tytuł na FairGame.pl | Sieć serwerów gier MultiPlayer! Szukam ekipy do Pomocy! (współpraca długoterminowa)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Tak, aktualne dalej szukamy pomocników/moderatorów na serwer ASM. Więcej Ci napiszę na pw. 

• Hardy359 zmienił(a) tytuł na ASMSERWER.PL | PRACE NAD 2 EDYCJĄ SERWERA ASM TRWAJĄ! [02.02.2023] [SMP+LIFSTEEL] [REKLAMA = ZAPŁACĘ] (współpraca długoterminowa)
  • 1 miesiąc temu...
  • Hardy359 zmienił(a) tytuł na mcGlory.pl | 3 EDYCJA SERWERA! [??.??.2024] [survival + działki] SZUKAM HELPERA! (współpraca długoterminowa)
Opublikowano

Zależy jakie masz umiejętności i doświadczenie, mogę aktualnie zaoferować zostania wspólnikiem, ale to zależy już od Twojego zaangażowania w projekt i doświadczenia.

• Hardy359 zmienił(a) tytuł na mcGlory.pl | 18:00 START! 3 EDYCJA SERWERA! [17.02.2024] START 18:00 [survival + działki] SZUKAM GRACZY! (współpraca długoterminowa)
Opublikowano

Prezentacja zrobiona w sumie na odwal, użyłeś starego tematu zmieniając jedynie nazwę wątku i dopisując nową domenę na górze. A co z całą resztą opisu, gdzie wciąż widać stary adres? W gruncie rzeczy widzę tam jeszcze trzecią domenę wmiksowaną, więc właściwie to jest to już trochę kuriozalne.

Opublikowano

Co to tego teamtu co właśnie piszemy, jak można wywynioskować po treści, jest to post który ukazuję całą historię mojego serwera, i jego ogłoszeń np. rekrutacji na helperów/techników, aktualizacji serwera, i jak w moim przypadku, zmiana nazwy, domeny. Najaktualniejsze informacje zawsze są na górze i specjalnie nie usuwam starszych wpisów które i tak podpisuję datą publikacji aby osoba która jest ciekawa w jakimś stopniu nie pogubiła się w tym co tu jest umieszczone. Tworzę swoją sieć od 1.5 roku i ten temat ma przestawiać całą drogę tego serwera, a chociaż ja mam taka na to wizję, a do publikacji reklamy itd. to już jest dział "publikacje serwerów" tam już znajdziesz tylko aktualną informację o serwerze, chodź też napisana na odwal, ale jak tylko będę miał więcej czasu i pomysł to poprawię na bardziej czytelną i rzetelną reklamę godną tego forum. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam! 

• Hardy359 zmienił(a) tytuł na mcGlory.pl | SERWER WYSTARTOWAŁ!! 3 EDYCJA SERWERA! [17.02.2024][survival + działki] SERWER DLA KAŻDEGO!! (współpraca długoterminowa)
Opublikowano

Nie chcę się czepiać, ale skoro masz publikację w publikacjach serwerów to tu jest dubel i druga reklama, de facto, pod pretekstem prezentowania historii "sieci", którą stanowią nijak nie powiązane ze sobą serwery.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...