Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FORT MU - Polski Serwer MuOnline Sezon 6 | Exp 25x | Drop 20% | Start 31.10.2022r. 20:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

newsupdate.jpg

UWAGA!

W dniu dzisiejszym (09.11.2022r.) około 23:45 serwer zostanie wyłączony na maksymalnie 15 minut w związku z prowadzonymi pracami technicznymi.

UPDATE

Poniżej znajduje się lista drobnych zmian, które zostały wprowadzone na serwerze.Po restarcie serwera wszystkie będą widoczne choć część z nich jest już wdrożona i działa poprawnie.

- Potki od 1 szt do 255 (paczki)

- Zwiększone spoty na Stadium (po 8 moobów) + zmiana kilku spotów, na których mooby odświeżały się zbyt długo

- Death Knight z LT dostały nerfa (były zbyt bardzo podkręcone)

- Z serduszek i BOX of Heaven wypadają teraz również itemy od +7 do +9 (w BOX Heaven Skille zostały również)

- Wyrównanie EXP SOLO względem EXP PARTY

INFORMACJE DODATKOWE

Dodatkowo podjęliśmy decyzję iż każdy gracz, który postanowi wesprzeć serwer dobrowolną dotacją, wzamian za co otrzymuje  się kredyty do webshopu lub dostęp do serwera VIP - otrzyma rekompensatę w postaci 15% wydanej kwoty (w kredytach do webshopu i VIP) na kolejną edycję serwera.

DISCORD

Zapraszamy serdecznie na nasz serwer DISCORD gdzie będzie łatwiej o komunikację poza, jak i w grze (czat głosowy).

Wystarczy kliknąć w poniższy link aby dołączyć.

W sekcji "multimedia" pojawił się konkurs, w którym można zgarnąć od 50 do 200 kredytów WEBSHOP. Zachęcamy do zabawy!

Link:

https://discord.gg/DA8KZ3fC

Opublikowano (edytowane)

exptime.jpg

Nadciąga idealna okazja, aby rozpocząć swoją przygodę na FORT MU!

W dniach 11-13 listopada, exp zostaje zwiększony do 35X na serwerze głównym!

Już teraz dołącz do gry rejestrując swoje konto na: https://fortmu.com/index.php?page_id=register 

Edytowane przez FORT MU
Opublikowano
W dniu 13.11.2022 o 17:10, Tauroslaw napisał:

a mi ten server pachnie zwyklym smietnikiem ktory admin olal od samego startu i to jedynie strata czasu 🙂

Jakie olał? Nie po to nad nim siedziałem aby go olać, mimo wielu negatywnych opinii na początku publikacji.

W grze jestem na tę chwilę rzadko, wiem. Ale to kwestia czasu i nie przeszkadza w rozgrywce.

Myślę nad akcją promocyjną serwera , ale nie ze względu na to że nikt nie chce grać... tylko do zbyt małego grona dotarła ta publikacja jak i reklamy platne.

Nie wiem... MuO umarło czy jak?   :)

Dobrego dnia!

https://www.fortmu.com 

Opublikowano (edytowane)

a zajales sie juz chociaz zbalansowaniem postaci ?? czy rf dalej do 180 lvla jest usless a pozniej bije jak by dopiero co wszedl do devias

a tak apropos problemem nie jest to ze publikacja dotarla do zbyt malego grona tylko ludzie sie przyzwyczaili ze kiedys te servery mialy to cos a teraz (z reszta fort jest najlepszym przykladem)

servery sa robione na kolanie niestety stworzenie dobrego servera wymaga czasu i wiedzy a w tym wypadku nie oszukujmy sie brak i jednego i drugiego 🙂

Edytowane przez Tauroslaw
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, FORT MU napisał:

Jakie olał? Nie po to nad nim siedziałem aby go olać, mimo wielu negatywnych opinii na początku publikacji.

W grze jestem na tę chwilę rzadko, wiem. Ale to kwestia czasu i nie przeszkadza w rozgrywce.

Myślę nad akcją promocyjną serwera , ale nie ze względu na to że nikt nie chce grać... tylko do zbyt małego grona dotarła ta publikacja jak i reklamy platne.

Nie wiem... MuO umarło czy jak?   :)

Dobrego dnia!

bądzmy szczerzy że dużo niedociągnięć było tym bardziej webshop i strzał w kolano przed startem tym że był plan żeby rr kupować. (nie ludzie nie chcą na takich serwach grać)
Więc teraz zamknij serwer dopracuj wypierdol zjebane p2w i ogłoś testy a później start. 

Edytowane przez gokukid89
Opublikowano

mam wrazenie ze kolega admin nie rozumie ze czasy zarabiania na serverach long term sie dawno skonczyly jezeli chce sie cokolwiek na tym zarobic to w granicach rozsadku zrobic jakies malo znaczace vipy itp a nie takie jaja i to co pisalem wczesniej wszystko musi byc zrobione i ustawione na tip top

Opublikowano
19 minut temu, SirKirgo napisał:

Lepiej zrob cos z tym nagminnym DC. Mieszkam w anglij i tu gram .....na innych serwerach niemam takich siupek.

Puść sobie ping np na wp.pl i sprawdź czy nie masz time outów. Racze tak. I przez to masz DC.

Owszem funkcji reconnect w naszych plikach nie ma. Ale DC nie jest z winy serwera. Są gracze którym się to nie zdarzyło, i chodź jest to garstka graczy to w większości.

Daj znać jak wyszedł ping.

Opublikowano

Poczekam na nowa edycje pozatem potrzebny porzadek ze spotami atlns 1  zasadniczo 1 spot na wejsciu pozatem luzne skupiska podobnie a2 a3 . t1 lepiej to wyglada t2 pol na pol  aida1 tez,,,,,,,,w zasadzie trzeba zrobic porzdek wsedzie ze spotami  arena glownie ciezkie moby w klatkach wychodzace poza obreb icarus to poraka drop pirza masakratyczny wiele jest takich spraw do poprawki . Jak poprawisz i ruszy 2 edycja z checia zagram exp wysmienity ulubionu/

Opublikowano (edytowane)

newsupdate.jpg

W dniu dzisiejszym zastosowaliśmy zmiany w balansie postaci, odpowiadając na zgłoszenia naszych graczy.

Zmiany dotyczą wszystkich postaci. W najbliższych dniach mogą mieć miejsce korekty. Aby mogły one zadziałać, konieczny jest restart serwera. Ten zaś, przeprowadzany będzie w godzinach między 23:00 a 00:00. Zawsze przed restartem pojawi się informacja na naszej grupie SUPPORT oraz na DISCORD. Zapraszamy na DISCORD w celu dyskusji na temat wprowadzonych poprawek — zainteresowanych graczy.

EXPTIME2.jpg

UWAGA! EXP TIME EVENT!

W dniach 03-04 Grudnia 2022r.

zwiększamy EXP!

45x na serwerze głównym

55x na serwerze VIP!

Życzymy udanej zabawy!

@makumbaxxx --->  Problem rozchodzenia się moobków ze spotów zostanie zażegnany przy kolejnej aktualizacji. Jeżeli chodzi o konkretne mooby na spotach (w klatkach na stadium) to możemy zrobić w tej sprawie ankietę, by dopasować je do potrzeb. 

ICARUS ma spoty z każdymi moobkami. Problemem jest ich poruszanie, ale jak wspomniałem zostanie to wyeliminowane już niebawem, a tak to wszystko jest OK. Co nie tak ze spotami że piszesz "porażka"? 

Pozdrawiam

Edytowane przez FORT MU
Opublikowano

vipserver.jpg

Drodzy gracze! Ustawienia VIP zostały przeniesione na serwer główny aby umożliwić Wam wspólną rozgrywkę z pozostałymi graczami. Jednocześnie informujemy iż obecny podserwer VIP przez najbliższe kilkanaście dni, służyć nam będzie do testów. Zapraszamy na serwer główny, na którym wszystkie osoby posiadające ulepszenia VIP będą mogły z nich korzystać.

Opublikowano (edytowane)

50xp.jpg

WYJĄTKOWA PROMOCJA DLA NOWYCH GRACZY!

Do pierwszego RESA, EXP zwiększamy o 50%

aby dać Wam szansę w walce na kontynencie MU!

Zarejestruj się już teraz i dołącz do Nas!

Edytowane przez FORT MU
Opublikowano

balans.jpg

W dniu dzisiejszym wdrożliśmy poprawkę z balansem postaci PVM Damage dla wszystkich klas.

Bals ustawiony został pod Full Stats.  Zapraszamy do gry na FORT MU!

spotyy.jpg

Drodzy gracze!

Wszystkie spoty zostały powiększone do 8 moobów.

Dodatkowo, dodaliśmy nowe spoty na mapach Atlans, Cry Wolf i Balgass Barack.