Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje FPS W Minecrafta Na Pełnym Ekranie Nie Są Nigdy Większe Niż 60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis Sutuacji

Chciałem Zainstalować Badliona Bo Słyszałem Że Ma Dobry FPS Boost Przed Instalacją Na Lunarze Miałem Po 200/300 FPS
Po Instalacji Badliona Na Każdej Wersji I Cliencie Mam Stałe 60 FPS Gdy To Zobaczyłem Odinstalowałem Go Ale To Też Nie Pomogło 
Teraz Od 2 Miesięcy Próbuję To Naprawić

Rzeczy Które Nie Pomogły
Wyłączenie Vsync W Ustawieniach Karty Graficznej
Ustawienie FPS Na Ultimate
Poradniki Z YouTube
Reinstalacja Gry

Opublikowano

Clienty typu lunar czy badlion są przestarzałe i niebezpieczne, zalecam ich nigdy nie uruchamiać. Lunar przez swoje grzebanie w pakietach często jest wykrywany przez wiele antycheatów jako wspomagacz, a optifine zawarty w obu clientach w małym stopniu zwiększa speeda i reacha, co jest wykrywane przez antycheaty bazujące na symulacji clienta od razu po dołączeniu na dany serwer.

Upewnij się, że vsync jest wyłączony w opcjach samej gry. Możesz też zainstalować nowocześniejsze, stabilniejsze i wydajniejsze modyfikacje poprawiające wydajność na Fabrica, które znajdziesz tu.

Opublikowano

Głównię Chodzi O 1.8.9 Bo Na Wyższych Wersjach Narazie Nie Gram A VSync Jest Wyłączony Sprawdzałem 3 Razy

2 godziny temu, Helios1993 napisał:

Clienty typu lunar czy badlion są przestarzałe i niebezpieczne, zalecam ich nigdy nie uruchamiać. Lunar przez swoje grzebanie w pakietach często jest wykrywany przez wiele antycheatów jako wspomagacz, a optifine zawarty w obu clientach w małym stopniu zwiększa speeda i reacha, co jest wykrywane przez antycheaty bazujące na symulacji clienta od razu po dołączeniu na dany serwer.

Upewnij się, że vsync jest wyłączony w opcjach samej gry. Możesz też zainstalować nowocześniejsze, stabilniejsze i wydajniejsze modyfikacje poprawiające wydajność na Fabrica, które znajdziesz tu.

Ziomek Nie Chodzi Mi O Modyfikacje Dające FPS Bo Bez Full Screena Mam Ich Dużo Tylko Chce Żeby Na FULL Screenie Były Takie Same Jak Teraz Mam Bez Niego

Opublikowano
1 godzinę temu, _PolskiGracz_ napisał:

Chodzi O 1.8.9 Bo Na Wyższych Wersjach Narazie Nie Gram

Istnieje parę modów na Fabrica, które pozwalają dołączać na przestarzałe serwery.

Ziomek Nie Chodzi Mi O Modyfikacje Dające FPS

Jedynie podałem ci alternatywę dla niestabilnych modyfikacji.

VSync Jest Wyłączony

Sprawdź czy ten sam problem występuje na vanilli.

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Helios1993 napisał:

Istnieje parę modów na Fabrica, które pozwalają dołączać na przestarzałe serwery.

Jedynie podałem ci alternatywę dla niestabilnych modyfikacji.

Sprawdź czy ten sam problem występuje na vanilli.

Tak Ten Problem Występuje Na Vanilli Oraz Innych Wersjach Takich Jak NP
Optifine Forge Fabric Lunar Badlion LabyMod

Edytowane przez _PolskiGracz_