EroGWC Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 szukam bota, który wysła wiadomości do wszystkich fanów na facebook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EroGWC Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EroGWC Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Odświeżam ktoś coś wie może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EroGWC Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 reffffffffffffffffffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucky 34 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca O ile mi wiadomo, marketing komunikatorów na Facebooku jest niemożliwy bez abonamentu. Do wysyłania wiadomości masowych wymagana jest zgoda użytkownika cholera… temat jest stary))) Witam wszystkich, jestem Michael. Od dziecka ojciec zaszczepił we mnie miłość do sportu. Od 8 do 18 roku życia byłem zawodowym piłkarzem, a teraz gram w amatorskiej drużynie. Pięć lat temu zacząłem obstawiać i zagłębiłem się w zakłady sportowe. Mając doświadczenie jako kierownik sprzedaży, znalazłem się na stanowisku kierownika ds. afiliacji. Michael Elovik (Affiliate Manager) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EroGWC
szukam bota, który wysła wiadomości do wszystkich fanów na facebook.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi