Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Start serwera : 20.08.2022r 18;00 !

Strona Główna :

To jest ukryta treść, proszę

Prezentacja :

Discord : 

Administracja :

[HA]Ero

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Easy] OldMetin.Fun
Pasjonat
Opublikowano (edytowane)

Zapowiada się fajny serwer 😄 Czekanko! 👍

Edytowane przez g0d
#FREE IS g0d
Opublikowano
14 godzin temu, Yoshe92 napisał:

takie ścierwo kiedyś by nie miało racji bytu no cóż ale czasy inne 😉 powodzonka 

😆

chyba zapomniałeś co wychodziło kiedyś 

Opublikowano
16 godzin temu, Yoshe92 napisał:

takie ścierwo kiedyś by nie miało racji bytu no cóż ale czasy inne 😉 powodzonka 

miało 100 online, xd 

Opublikowano (edytowane)

Ja bym polecił zmienić nazwę tematu na Evelis 😉

Nie wiem czy sie śmiać czy płakać ale dłużej to stoi jak serwer bosmana 😄, chociaż on już w planach ma Meiosa postawić haha.
Aż przykre ze takie serwery startują.

Pograłem chwile i co mogę powiedzieć no kiepsko, lepszy jak ta nexia ale to by było na tyle.
Od dnia startu widać ze coraz mniej graczy, ale typowe jak na chwilówkę pod kaske 😉😉 

Jedyne co mogę powiedzieć przez wgląd na ta pożal się boże nexie to gratulacje 😄 udało wam się wytrzymać dłużej niż  3 dni 😄.

Dla osób co myślą nad gra tutaj, polecam naprawdę siąść i przemyśleć to czy serio opłaca się tracić czas.
Już nawet nie wspominam o kupowaniu czegokolwiek w ItemShopie bo to chyba wiadomo ze strata pieniędzy, no chyba ze masz kasy potąd i nie masz co z nią zarobić to daj zarobić Ero 😄 😄 pliki serwerowe go wykosztowały 😄 😄 musi się zwrócić hah.

Tyle, nie ma sensu dalej rozwijać tematu bo chyba każdy widzi co to za serwer.

Edytowane przez Insigin

Opublikowano
1 godzinę temu, Insigin napisał:

Ja bym polecił zmienić nazwę tematu na Evelis 😉

Nie wiem czy sie śmiać czy płakać ale dłużej to stoi jak serwer bosmana 😄, chociaż on już w planach ma Meiosa postawić haha.
Aż przykre ze takie serwery startują.

Pograłem chwile i co mogę powiedzieć no kiepsko, lepszy jak ta nexia ale to by było na tyle.
Od dnia startu widać ze coraz mniej graczy, ale typowe jak na chwilówkę pod kaske 😉😉 

Jedyne co mogę powiedzieć przez wgląd na ta pożal się boże nexie to gratulacje 😄 udało wam się wytrzymać dłużej niż  3 dni 😄.

Dla osób co myślą nad gra tutaj, polecam naprawdę siąść i przemyśleć to czy serio opłaca się tracić czas.
Już nawet nie wspominam o kupowaniu czegokolwiek w ItemShopie bo to chyba wiadomo ze strata pieniędzy, no chyba ze masz kasy potąd i nie masz co z nią zarobić to daj zarobić Ero 😄 😄 pliki serwerowe go wykosztowały 😄 😄 musi się zwrócić hah.

Tyle, nie ma sensu dalej rozwijać tematu bo chyba każdy widzi co to za serwer.

serwer się  zwrócił.

a evelis.pl to mój drugi projekt nad którym pracuje, będzie na nim spoko reklama 

oldmetin stoi i bedzie stał.

IS gracze mają za free 😉 i lv i yang.

4fun

Opublikowano

Czy mógłbym prosić o jakieś merytoryczne info co jest nie tak z tym serwerem? Bo czytam że "chwilówka", "ścierwo", "strata czasu". itd. No ale jakieś konkrety? Moim zdaniem jak się krytykuje i hejtuje to wypada to logicznie uzasadnić operując faktami, a nie pomówieniami i obelgami.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, EroGWC napisał:

serwer się  zwrócił.

a evelis.pl to mój drugi projekt nad którym pracuje, będzie na nim spoko reklama 

IS gracze mają za free 😉 i lv i yang.

4fun

Co do oldmetina to chyba sam dobrze widzisz ze do miesiąca już nie będzie czego wspominać.

A jak mniemam kasa jest, pliki są to i evelis w tym roku nas jeszcze uraczy ? 

Edytowane przez Insigin

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Insigin napisał:

Co do oldmetina to chyba sam dobrze widzisz ze do miesiąca już nie będzie czego wspominać.

A jak mniemam kasa jest, pliki są to i evelis w tym roku nas jeszcze uraczy ? 

@Insigin Patrz wariacie 😄

Także no gościu wyjaśnił się idealnie, nie dość że pliki (zarówno Evelis jak i Old.fun) to gotowiec, to jeszcze Evelis ma ciekawe bugi (kto grał na s1 evelisa ten wie jakie tam były problemy) i nawet ten człowiek nie ukrywa że ma wbite w swój własny projekt. Napisałem do niego z ciekawości bo wiem że Ero aka Cannzas to typowy nieudolny chłopiec który robi coś na gotowcu i nie zmieni nic oprócz dropu startując przy tym z jednym postem reklamowym który leci bez przerwy za 100 zł.

PS. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Cannzas oprócz tworzenia drugiego projektu chce zasponsorować jeszcze jeden albo i nawet więcej -> w dziale współpraca szuka naiwnych i jest tam jego ogłoszenie... 😄

A niżej zdjęcie z którego możecie wyciągnąć sobie wnioski i pomyśleć czy warto u niego zagrać, czy też nie. 

Screenshot_16.png

Edytowane przez AceGraphic

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

ale ty jesteś zjebany sam do mnie pisaleś idioto o sponsoring a teraz masz żal dupska.

Kretyn.

Witam. 

Sprzedam projekt OldMetin.fun. Pliki stabilne oraz odbugowane. Poświeciliśmy masę czasu testując pliki.

Na starcie było około 100online bez reklamy.

Chętnie sprzedam całość. Pliki, source, forum, strona, domeny + mogę dorzucić maszynę z firewall. 

Grafika + PSD.

Oferty na priv, bądź discord.

Opublikowano
W dniu 28.08.2022 o 18:37, EroGWC napisał:

Dopiero co pisałeś w ten sposób, a już tydzień później:

W dniu 31.08.2022 o 20:30, EroGWC napisał:

Sprzedam projekt OldMetin.fun.

Czyli jednak wiarygodność zerowa.

Opublikowano
W dniu 31.08.2022 o 20:30, EroGWC napisał:

ale ty jesteś zjebany sam do mnie pisaleś idioto o sponsoring a teraz masz żal dupska.

Kretyn.

Witam. 

Sprzedam projekt OldMetin.fun. Pliki stabilne oraz odbugowane. Poświeciliśmy masę czasu testując pliki.

Na starcie było około 100online bez reklamy.

Chętnie sprzedam całość. Pliki, source, forum, strona, domeny + mogę dorzucić maszynę z firewall. 

Grafika + PSD.

Oferty na priv, bądź discord.

Powiedz mi człowieku czy ciebie kiedykolwiek uczyli czytać? pisałem do ciebie jak do każdego kto wystawił ogłoszenie na dziale "współpraca" by się dowiedzieć, sprawdzić i ewentualnie polecić ale ekipe mam swoją i nigdy nie chciałbym współpracować z kimś z zewnątrz. 

Co do sprzedawania tych plików, LUDZIE nie kupujcie tego bo to jest gotowiec który nie zostal przerobiony pod ŻADNYM względem, on zmienił tylko drop na 3 ostatnich mapach, nawet prezentacja została sklejona z grafiki która była dołączona do paczki przy kupnie tych plików a same pliki możecie kupić od autora czyli Lajka. Mało tego forum jak i strona ma być użyta pod jego nowy projekt co od razu pokazuje jakim jest oszustem i naciągaczem. 

NIE POLECAM, 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
5 godzin temu, yeyak23776 napisał:

Chętnie się podziele ss  rozmowy z właścielem tego syfu, miłego śmiania się 🙂

obraz_2022-09-07_105952121.png

obraz_2022-09-07_110055931.png

obraz_2022-09-07_110114957.png

obraz_2022-09-07_110142414.png

obraz_2022-09-07_110228192.png

obraz_2022-09-07_110258003.png

obraz_2022-09-07_110326523.png

Mocny materiał.

Opublikowano
W dniu 3.09.2022 o 20:43, LujekV2 napisał:

te dyskusje pod niektórymi serwerami są piękne 😁

Metin2 piękna gra i ludzie wspaniali 😄 

Klasyczna dyskusja na temat serwera z gotowca 😄, chodziły pogłoski  ze miał problemy by SRC binki dostać 😄😄
Już nie wspomnę o samej osobie Ero 😄 cóż czekamy na Evelisa jego nowy projekt 🤣

Opublikowano
38 minut temu, Insigin napisał:

Metin2 piękna gra i ludzie wspaniali 😄 

Klasyczna dyskusja na temat serwera z gotowca 😄, chodziły pogłoski  ze miał problemy by SRC binki dostać 😄😄
Już nie wspomnę o samej osobie Ero 😄 cóż czekamy na Evelisa jego nowy projekt 🤣

aż strach serwer stawiać 🤣

dupa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...