Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie do tych co zamawiali sm przez sponsora w metinie

a mianowicie czy komuś zablokowali konto czy coś bo nie wiem czy pójść do kawiarenki zamawiać czy w domu na spokojnie utworzyć postać i na chama zamówić na jakiegoś gostka sm (jeden mnie wnerwia)

Opublikowano

Jak się tak pożądnie zastanowić to lepiej w ogóle tego sposobu nie robić bo tym co nic nie zrobili to dopiero cisza przed burzą... jeśli dalej mam rozwijać swoja myśl piszcie chyba że sami sie domyślicie

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

bardzo proszę nie piszcie tak , jakby co ja to zrozumiałem :P ale wiele osób pewnie nie

jestem więcej niż pewien że wielu z was nie jest pewnych do tego sposobu bo boi się że pewnego dnia zapuka pewien pan i będzie jakimś świstkiem przed oczyma albo przyjdzie pała i zacznie coś (tak za przeproszeniem napisze) będzie coś p******* o jakiś oszustwie internetowym czy coś takiego więc proszę dla tych dzieci internetu których wiem że w wakacje jest wysiew pisać czarno na białym ....