Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest jedno. Miałem zabookowaną wycieczkę do Turcji na początku roku. Przed wylotem dostałem informację, że muszę dopłacić 800eur do ceny biletu bo zmieniły się ceny z powodu dodatku paliwowego. Teraz szukam czegoś na Last Minute, przynajmniej nie będzie niespodzianki..

Opublikowano
W dniu 22.06.2022 o 11:30, Crossnix napisał:

Za 4osoby, po 200euro od osoby. Sry, nie napisałem dokładnie

A to wycieczka z biura podróży, czy loty prywatnie kupione?

EXPmIpC.gif

Opublikowano
W dniu 23.06.2022 o 21:18, Lord Makin napisał:

A to wycieczka z biura podróży, czy loty prywatnie kupione?

Z biura podróży, zakupiona w roku 2021. Najpierw przesunięto termin o miesiąc, potem my przesunęliśmy na rok 2022. Finalnie dostaliśmy informację o zmianie stawki dopłaty paliwowej i że cena nie jest aktualna. Był proponowany zwrot pieniędzy, więc nie mam im za złe(już zapominając o misz-maszu w terminach..)

Aktualnie zmieniłem biuro i szukam czegoś na 1 tydzień lipca, last minute. Mam nadzieję, że strajki nie pokrzyżują wakacji, chociaż ofert też jakoś mniej 😵

Opublikowano

hejka, dzięki za odpowiedzi. No u mnie tak się składa, ze pierwszy raz organizujemy wywczas na własną rękę, czyli rezerwujemy hotel, samolot, wykupujemy ubezpieczenia etc. Na chwilę obecną przez odwołany lot, który miał się odbyć w sierpniu na Rodos, jestem już 500 zł w plecy. Apropos strajków to powiem tyle, ze się normalnie zastanawiam czy w ogóle nie odwołam wszytskiego, poproszę o zwrot pieniędzy i już. Nie wiem.... Ja mam rezerwacje hotelu i lot na 12 sierpnia na Rodos. Ciekawe co to będzie. Oby do tego czasu się uspokoiło.