Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z poluginem worldguad na serwerze postawionym na pukawce. Silnik mohist 1.16.5 worldedit też nie działał natomiast teraz bez zarzutów. Worldguad jest tak jakby niewidoczny nawet po wpisywaniu komendy /plugins nie wyświetla się w ogóle. 
Dodam że szukałem silnika który może mieć mody oraz pluginy + robiłem na mohist serwer normalnie działały teraz jak zresetowałem nie chcą działać…

Opublikowano
Godzinę temu, Delta_green napisał:

Silnik mohist

Jest to bardzo niestabilny i niebezpieczny silnik, zalecam przeczytać: https://essentialsx.net/do-not-use-mohist.html

W skrócie: ciężko żeby ci na tym zadziałały pluginy i narażasz swój serwer na ataki oraz uszkodzenia plików. Jeśli chcesz mieć pluginy na serwerze z modyfikacjami to skorzystaj ze SpongeForge.

Opublikowano
53 minuty temu, Helios1993 napisał:

Jest to bardzo niestabilny i niebezpieczny silnik, zalecam przeczytać: https://essentialsx.net/do-not-use-mohist.html

W skrócie: ciężko żeby ci na tym zadziałały pluginy i narażasz swój serwer na ataki oraz uszkodzenia plików. Jeśli chcesz mieć pluginy na serwerze z modyfikacjami to skorzystaj ze SpongeForge.

Miałem już serwer na tym i normalnie mi te dwa pluginy działały nie wiem czemu teraz nie chcą… mohist jest na aternosie o ile

sie nie mylę 

Opublikowano
37 minut temu, Delta_green napisał:

Miałem już serwer na tym i normalnie mi te dwa pluginy działały nie wiem czemu teraz nie chcą

Pewnie od tego czasu coś zmienili, co zepsuło kompatybilność z tymi pluginami.

38 minut temu, Delta_green napisał:

mohist jest na aternosie

Co to zmienia?

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Serwer nie czyta pluginu WorldGuard