Zata Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) W tym poradniku pokaże wam sporządzone według mnie Top 5 serwerów minecraft Top 5 Dragonsurvival.eu- jest to serwer bez fabuły o tematyce survival+gildie+megadrop jest dostępny na wersjach 1.8.8-1.17.1 Top 4 crafted.pl- Serwer o masie trybów (skyblock, toxicocean, minecraft extreme) jest ciekawy i jeśli lubicie nie korzystać z żadnych komend podczas gry to wam go polecam Top 3 stylowamc.pl- serwer o różnych trybach nie jest za duży ani też mały sławiony za tryby oneblock i survival+działki Wersja 1.8.8-1.18.2 Top 2 Kokscraft.pl- Serwer minigames, aktualnie największy w Polsce, naprawde dopracowana strona internetowa własnoręcznie budowana mapa (1.8.8-1.17.1) Top 1 Zatacraft.pl Na pierwszym miejscu naszej listy znajduje się tzw. mały lokalny serwer survival+działki, posiada fabułe, zadania od npcetów, własne craftingi i wiele więcej cała mapa jest renderem całej kuli ziemskiej! w skali 1:1000 ma rozwiniętąstrone internetową i jest posadzony na solidnym hostingu. Ten serwer moim zdaniem najbardziej zasługuje na twoją uwagę reklamazatacraft Mam nadzieje że lista serwerów ci się spodobała jeśli to wiesz co robić C; Edytowane 6 Maja przez Zata Kubix03 1 Odnośnik do komentarza
Kubix03 Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Ja rozumiem, że subiektywna opinia, ale naprawdę bardzo Cię poniosło z napisaniem takiego wpisu. Z cenami rang jak na nowy serwer też nieźle polecieliście z fantazją. Jedyny plus to custom mapa i to by było na tyle. Jeszcze ta reklama rodem z Painta. PS. Czekam na mute, bo mówię, że inne serwery są lepsze. Odnośnik do komentarza
sk8erace1 Opublikowano Sobota o 07:32 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:32 Nie będę tego komentował. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi