Kostraxx Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Cześć, czy istnieje najnowsza wersja plików? Z nową grafiką jak teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalganos Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja W dniu 3.05.2022 o 20:00, Kostraxx napisał: Cześć, czy istnieje najnowsza wersja plików? Z nową grafiką jak teraz? szukałem ale do tej pory nie ma nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomakiPL3 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Na pewnym zagranicznym forum E*** znalazłem 2 rodzaje plików (nowa wersja), fakt są one zbugowane, lecz można je w miarę naprawić do stanu gry walności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalganos Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca W dniu 20.05.2022 o 17:46, TomakiPL3 napisał: Na pewnym zagranicznym forum E*** znalazłem 2 rodzaje plików (nowa wersja), fakt są one zbugowane, lecz można je w miarę naprawić do stanu gry walności Mam 12.100 więc ostatnia wersja shake'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xReErx Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) pobugowane pewnie ze ciezko grac . Ale jakbys wstawil to chwala ci za to 😛 Edytowane 18 Czerwca przez xReErx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalganos Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca W dniu 18.6.2022 o 07:51, xReErx napisał: Buggy wahrscheinlich schwer zu spielen. All big bugs are fixed guildware is the only one ho neet to fix the rest little bugs ho fixing next Aber wenn du es reinsteckst, lobe ich dich dafür 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi