Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc ! Paypal I Poczta Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , na początek do modków jeżeli nie ten dział to prosze o przeniesienie .

Przejdźmy do sedna sprawy , chciałbym kupic yangi na gold4fast , mozliwa jest jedynie płatność paypal .

No dobra , nie mam 18-stki paypal cos idealnego dla mnie mozna pomyślec,ale problem zaczyna sie gdy chcę 'wrzucić pieniądze na moje konto PP ' . Niektórzy pisali ze można poprzez przelew z Poczty Polskie . I tutaj moja prośby : Czy mógłby ktos tutaj napisac jak wypisac blankiet (dla nie kumatych ten śfistek , który dajemy Pani na poczcie ) . Mozna to zrobić tutaj , poprzez napisanie tutoriala na forum (co by pomogło dużej ilości forumowiczów ) lub na Pw .

Z góry dziękuję za odpowiedzi :]

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

wchdzisz na paypal i dodaj srodki do konta ( jakoś tak)

i podadza ci numer konta , spisujesz go na kartke i idziesz na poszte

bieresz ten swistek i wypełniasz dane nadawcy - czyli twoje

adresat lub odbiorca i bedziesz mial miejsce na numer konta wpisujesz go

i w temacie co chcesz i idziesz do okienka

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Kolega , takie rzeczy podstawowe co i jak sie przelewy robi to ja wiem . Ale Ci którzy przelewali im pieniądze to wiedza o co chodzi . Tam nie ma tak podanych danych jak myslisz , ale dzieki za dobre chęci /

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Minuj , w Twoim poradniku jest napisane tylko jak zrobic konto na PayPal , a konto to ja mam . Ja chcę się dowiedzieć jak wypełnić blankiet .

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Jak klikne drukuj to drukuje mi cala strone . Chyba nie przelawałes z poczty na PP ,tak mi sie zdaje . Jezeli ktos naprawde przelewal to niech napisze /

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Minaj nie wpłacałes to sie nie odzywaj , prosze . Jezeli ktos wpłacał to prosze o PW . Minaj Twoje posty są w tym temacie juz zbędne .

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Będziesz musiał tam w Dodatkowych informacjach napisać twój adres e-mail, lub jakikolwiek kontakt, nick w grze, oczywiscie pelna kwotę, numer bankowy, no i adres twój, domowy, najlepiej na mame/tate lub kogos kto ma +18, jeżeli te pieniądze by wróciły (cos by sie nie zgadzało) to możesz na siebie mieć problemy że nie masz 18 ,...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...