Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Nowy Dział : Guild Wars

Pau

Chcesz Dział  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz Dzia? ?

• Tak
      24
    • Nie
      6
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć mam Pytanie Do Adminów zy niedodalibyście dzialu o grze Guild Wars Tutaj Macie Troszkę o Tej Grze

http://www.guildwars.pl/

Licze na to że dodacie ten dział !

Legenda
Opublikowano

Shitti Wszystko masz Na Podanej Stronce Oprócz Hacków Bo To Jakby na Board.metin były hacki juz szuka jakiejs stronki z hackami chociaz sam nie uzywam hackow do tej gry bo to sie konczy banema mam bardzo dobra postac

Admin Cienia
Opublikowano

Propozycja działu powinna przedstawiać twój opis gry odziany w screeny + filmik z gry, no i przede wszystkim link do cheatów + skany. W innym przypadku nie ma o czym rozmawiać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość Mounthains
Opublikowano

Shitti Wszystko masz Na Podanej Stronce Oprócz Hacków Bo To Jakby na Board.metin były hacki juz szuka jakiejs stronki z hackami chociaz sam nie uzywam hackow do tej gry bo to sie konczy banema mam bardzo dobra postac

Nie używasz cheatów? To po co Ci ten dział?

Tak samo jak u D&G: 0 opisu, brak ss-ów..

Opublikowano

ehh Pau wyręczę Cię:

Co To Jest Guild Wars?

Gra Guild Wars, nad którą grupa developerów ArenaNet rozpoczęła prace w drugim kwartale 2000 roku, później pod okiem korporacji NC Soft, została oficjalnie obwieszczona światu 22 kwietnia 2003 roku, pokazana po raz pierwszy publicznie w maju tego samego roku podczas wystaw E3, a jej premiera światowa odbyła się 28 kwietnia 2005 roku. Na chwilę obecną wyróżniamy 3 różne kampanie m.in. Prophecies/Factions/Nightfall a także dodatek Eye of the North(Ten jednakże aby działał wymaga przynajmniej jednej z poprzednich kampanii. Każda kampania to zupełnie inna fabuła, nowe postacie, zbroje, lokacje, umiejętności, misje, zadania i wiele, wiele innych różnych rzeczy. Zaś dodatek Eye of the North to jest - mówiąc krótko - pozycja dla graczy którzy szukają nowych przygód. Skończyło się Prophecies i teraz nie ma co dalej robić? Kup sobie EotN :)

Guild Wars to w wielu aspektach MMORPG, jednak posiada również wiele cech, które nie pasują do tego gatunku gier online. Twórcy zaimplementowali taki system i rozwiązania, aby pozycja była przyjemna już od samego początku gry.

Czym Się Wyróżnia?

Cechami wyróżniającymi Guild Wars od współczesnych MMOG to:

Streaming technology, umożliwia przesyłanie plików do Gracza na bieżąco, podczas samej gry, w tle; ten system sprawia, że naprawianie usterek to kwestia zaledwie paru chwil bez potrzeby ściągania osobnego patcha, wszystko jest zautomatyzowane

Brak miesięcznej opłaty, co jest dużym plusem sprawiającym, że gra jest dostępna dla niemal każdego Gracza mającego dostęp do Internetu

brak grindu (z ang. "harowania"), nie trzeba tracić nad postacią masywnych nakładów czasu, by mieć dość wysoki poziom do zrobienia czegoś, zdobywanie kolejnych poziomów jest przystępne, a wszelkie restrykcje co do wymaganego poziomu postaci zostały usunięte, co oznacza, że Gracz nie musi mieć danego poziomu w celu zdobycia dodatkowych misji itp.

Niskie wymagania co do przepustowości łącza, nawet osoby, które mają lagi w wielu grach online, nie powinny odczuwać żadnych podczas gry w Guild Wars, przesył danych został zmniejszony do minimum. Co więcej - nawet jeśli podczas misji/gry zostaniemy rozłączeni możemy spróbować ponownie się połączyć - jeśli się nam uda możemy bez przeszkód zacząć od tego samego momentu w którym zostaliśmy rozłączeni.

Rozbudowane walki i turnieje PvP, organizowanie walk gildii, walk zespołowych, nie tylko dla Graczy o wysokim poziomie, można wziąć też udział w walkach dla niskopoziomowych postaci, specjalnie dla tych dopiero rozpoczynających przygodę swoich nowych bohaterów

Gromadzenie drużyny umożliwiają tzw. outposty, które znajdują się bezpośrednio przed każdą większą misją, tak aby osoby zainteresowane mogły utworzyć szybko drużynę bez zbędnego szukania towarzyszy w miastach

Przeludnienie miasta zostało ograniczone, gra rozdziela Graczy na dystryktry (z ang. "dzielnice"), które są wiernymi kopiami tego samego miejsca, również podczas misji Gracze otrzymują własną kopię danej lokacji.

Balans postaci, równowaga profesji, żadne połączanie klas nie jest najlepsze, każde ma swoje plusy i minusy, które się równoważą.

Grafika zapierająca dech w piersiach oraz fenomenalna muzyka w wykonaniu Jeremy'ego Soule'a.

źródło: http://www.guildwars.pl/?art=5

Screeny:

guildwars300.jpg

guildwars_univers.png

guild_wars_screen_16.jpg

guild-wars-2.jpg

guildwars.jpg

11.jpg

Legenda
Opublikowano

Tutaj macie jeden z hacków

http://www.zerogamers.com/downloads/c98-Guild-Wars-Hacks/f815-SpeedHack,-Run,-Attack,-Spells..html

nie zamieszczę niestety skana bo tego nie sciągnąłem Tak Organizacją działu moge się zająć ale jeżeli od zera to napewno nie sam bo do czterdziestki bym sie nie wyrobil (a jeszcze mi troche do niej brakuje ) z organizacja samemu Licze na ten dział !

Opublikowano

no ewentualnie mógłbym Ci pomóc bo narazie pracują nad powstawaniem cheatów do dragonicy ;)

11.jpg

Opublikowano

jak byś chciał to daj mi stronkę z hackami/botami/bugami do tej gry i chętnie pomogę, dość szybko ogarniam gry mmo, a GW także mogę kupić tanio o szybko, wystarczy że dział powstanie a ja zostanę poproszony o pomoc

@edit

heh to jest nas 3 już ;D

Opublikowano

Przepraszam że napiszę to tu ale masz Lenart:

http://www.elitepvpers.de/forum/gw-exploits-hacks-bots-tools-macros/

11.jpg

Legenda
Opublikowano

No dobrze mamy już trzech teraz tylko czekać na decyzje modów

PS. Lenart jak co to kup grę Guild Wars Nightfall bo to dodatek bez podstawki a inne wymagaja podstawka pozatym Nighfall the best a jak ci starczy drobnych to kup sobie Eye of the North :)

Opublikowano

spoko dzięki za stronkę, jak dział powstanie to pomogę ;)

hmm kasy mi styka, jestem na wakacjach w Anglii to poszedłem do roboty w 2 tygodnie mam już 300 funtów ;) więc looz ;D

@edit

to teraz tylko rozkminić grę i jazda ;D a elitepvprs.de znam ;) tylko nie używałem jej do GW ;)

Opublikowano

Ja też na tak (zmieniam głos)

@Offtop: ile kosztuje gw?

11.jpg

Opublikowano

hmm w Anglii podstawkę widziałem za 15 funtów więc ok 60-70 zł prawie tyle samo co WoW ;D

@edit ale widzę że na gram.pl jest za 50 zł ;)

http://www.gram.pl/sk7_9gTrHu7_Guild_Wars_Eye_of_the_North.html

Opublikowano

hehe my 3 przeglądamy temat ;] trzeba poczekać na Kokosza

11.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Wszyscy jesteście w gorącej wodzie kąpani. Głosów jest zbyt mało aby zadecydować czy taki dział ma powstać. Proszę nie pisać do mnie pw "kiedy dział powstanie" bo tego sam nie wiem. Funkcję tworzenia działów pełnią Administratorzy.

Legenda
Opublikowano

A to Muthains Ile Musi Być głosów żeby dział powstał bo tak tutaj malo się ludzi udziela że chyba nigdy nie odpowie wystarczajaca liczba ludzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...