Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Yang Mieliście Maks ?

jamjestpan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdybym ja powiedział ile mam to byście nie uwierzyli tzn przy sobie skromne 40kk niecałe :P

ale eq (sam zatruty+8) 3kkk warty (12sila 10przeszywka 30srednie 6mistyki).

Pozdrawiam eq na s2 mam, nie wierzycie moge pokazać :)

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Gość StynekLóbiKecup
Opublikowano

Ja osóbiśićie miałem 100.000.000 iang (Stó KaKa) iksde iksdedededede ; xx

Opublikowano

tak tak macie napewno po 800kk mhm.. wiekszosc z was pewnie wiecej jak 30kk nie miała więc nie zmyslajcie, ja miałem chyba z rok temu na starym koncie 45kk ale to były inne ceny, wszystko x3 x4 tańsze nie licząc całego eq +9 z bonami 800hp wtedy...

ze nie miałeś więcej niż 30kk to nie moja wina :X

może 5% osób tu mówi prawde?

Ja akurat mówie prawde, dowdód:

koleś chciał zobaczyć (pierw dał tobół, żebym za 999kk wystawił), ale powiedziałem ile wart to sie zdziwił i mu pokazałem ;d

nicku nie ujawnie (GMi mają tu dostęp i mi jeszcze bana wpierdolą ;])

76670850501029661815.jpg

pozdrawiam kochani, tak, tak mówcie że mieliście 6kkk, 4kkk, 20kkk, h*** mieliscie i tyle ;]

74875895745308445608.jpg

Opublikowano

@up

Z tego co się orięntuję to cena zatrutych spadła, teraz twój pewnie z 999kk by kosztował. :PP

Nigdy nie miałam więcej niż 100kk, zawsze na coś poszło jak było fjanego na rynku.. xD

Opublikowano

Ja tam najwięcej miałem 220kk jak kroiłem 3 dni :)) na różne sposoby ale nie z allegro :P na 65 lvl ludki sie łapią jak rybki w siec :)

Pzdr.

Opublikowano

Tylko ze ten zatruty to koles jemu pokazywał a nie on komus .

Ja mialem w yangach najwiecej 133kk jak sprzedałem riba :D

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Ktoś tam napisał wcześniej że niby ja miałem Niby równe 950kk, mam screany! ;] Najpierw sprzedalem bojowy za 950kk, był w nim jeszcze KD woja +4, potem kupiłem FMS +9 sr 35 za 150kk sprzedalem za 200 i tak samo kupilem fms sr 36 sprzedalem za 200, to tylko tak dla niedowiarkow, troche kasy przepiepszyłem jeszcze na dropa,

Co zrobiłem z kasą? Kupłem Sokola +9 20DT 10 ludzie 10 na odbicie ciosu i 10 zwierzaki (250kk) Boga +9 2kpż Kd +4 all i jakies bony inne Cienkie, Dokupiłem na wyższy lvl eq dla dropa (okragla +8 NNO [100kk], sprzedąłem mojątarcze wiedz mialem 40kk a reszte trzymałem na parte, lecza nie wchodzilem na konto przez 3 dni i na koncie zostalo tylko 130k ;] bez eq, smiertelna zostala skad? Nie wiem :D ktos sie chyba sposcil jak to konto zobaczyyl ;p (Mialem okolo 950kk + eq ktore tam mialem czyli Zelek +9 4 trucie, zlodziej +6 KD +4, bransa 20DT, no i w DEPO okolo 20 KU aur ;]

oto screany! nie pełnej kasy ponieważ potem już nie zrobiłem ;p

0522_132817.jpg

0523_150125.jpg

0523_150129.jpg

Opublikowano

@up

Te screeny mogą byc ściągnięte z forum metin2.pl więc nie każdy ci może uwierzyc ze to twoje screeny

Miałem maxymalnie 130kk :) s2

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na Pl-u : 9,65kk

Na Us-ie : 43,9kk

Na privie : 14,82 kkk :DD Duży pierścieni karatowych (24 k )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ten co ma screna z zatrutym wierzysz ?Przeciez tego zatrutego to ktos mu pokazywal -.-

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

@up

Z tego co się orięntuję to cena zatrutych spadła, teraz twój pewnie z 999kk by kosztował. :PP

Nigdy nie miałam więcej niż 100kk, zawsze na coś poszło jak było fjanego na rynku.. xD

spada spada ale to nie znaczy że mojego ma cena spaść, znajdz mi lepszego na s2 zatrutego (do PvP) to ci go dam ;).

co do tych co mówią że ktoś mi zatrutego pokazywał... miałem go w 1 polu po lewo w moim okienku hanlowym i informacje o nim poszły na lewo, sami zobaczcie.

Dałem tylko SS zatrutego ponieważ nie chce bana, lub konta na allegro wystawionego. Kto mnie zna z s2 też by wiedział jakie mam eq i jakbym dał ss szczaił by sie i mógł chamsko SS podrobić, potem allegro i ban 4ever :)

pozdro napki. tak 950kk

jak was na tygre+9 nie stać ;dd

74875895745308445608.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...