Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk!

Mustc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to ktoś napisał(chyba doro-coś tam) to twoje ciało i rób z nim co chcesz.

Ja np. miałem kolczyk w lewym uchu w wieku 4-6 lat(nie pamiętam dokładnie).Teraz już nie mam :D.

Jak chcesz to rób ,ale jak napisałem będziesz wyglądał jak Pedał lub Bill z TH

@Up

Czytaj 1 post ,a się dowiesz.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja nie wiem co wy macie do kolczykow w brwi lub uchu.. sam mam w uchu i jestem pedalem ? Nie ! Jestem psychicznie chory? Tez nie ! W brwi sam tez chce sobie w przyszlosci zrobic ;)

@Topic:

Jesli bedziesz z siostra watpie by zgoda rodzica byla potrzebna

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Zrób sobie nad barkami i przywieś się do sufitu za nie jak Dirty Sanchez ;D

@Topic

Kolczyki są badziewne... Już bym wolał sobie kupić jakiś ciuch, wypić browara, zapalić zielone niż robić sobie jakieś pedalskie kolczyki (bez urazy...).

Co Wy w tym takiego widzicie ? Przemyśl to milion razy, wymień +/- i jeszcze raz się zastanów... Nikt Ci nie broni, nie powinni się też przyczepić jeśli przyjdziesz z siostrą...

Ale mówie Ci po raz ostatni ! Nie rób tego !

Ps. Od jednego się zaczyna ! :

7962270oz.jpg

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Lol a co ta siostra ? jej prawny opiekun ? równie dobrze mogłaby pójść z pierwszym lepszym gościem powyżej 18 roku życia -.-

Pewnie gościowi to zwisa, a rodzice się wkurwią i im przejdzie (pewnie dostaniesz jakieś "bany")

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dobra następny jpg poproszę murzyna z kokosem w brodzie (dolnej wardze)...

Po prostu co kto myśl ten to napisał. Chyba ogólnie więcej osób na nie

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jednym sie podoba jednym nie, chcesz to rob.Jednak lepiej teraz niz dowartosciowywac sie kolczykiem jako 70 letni dziadek. Jak nie bedziesz nosil kilka lat to po dziurce nie bedzie ani sladu. Oczywiscie temat sciagnal wielu burakow co kolczyk nigdy na oczy nie widzieli, olej ich i zdecyduj sam za siebie. Nie musisz brac siostry, zgody rodzica czy whatever, jezeli gosc chce zarobic kase to ci zrobi kolczyk bez zadnego gadania.

RAsfepN.png
Opublikowano

spoko na pewno nie będzie pytał o żadne karteczki wejdź normalnie z siorą i tyle :P

jak na mój gust 2/3 postów nie dotyczy tematu :FF

Opublikowano

Niech sobie zrobi , komuś się nie spodoba dostanie w brew i po sprawie :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ja mam cuś takiego

378833586_05d0bc3962.jpg

Brwi nigdy bym sobie nie przebił ale to już kwestia gustu a o gustach się raczej nie dyskutuje.

Jak pójdziesz z siostrą to nie będzie problemu ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ehh... Moze będe głupio wyglądał to nic... zawsze go mogę sciagnac najpierw da mi chyba kolczyk leczniczy Zebym go nosił aby ta dziurka mi nie zarosła... Nosi sie to około 1 miesiąc chyba (to akurat na wakacje) Potem w szkole moge zawsze ten kolczyk zdjąc a dziurkę po kolczyku mało kto bedzie widział...

2893.17A2B51D-8CA4-4BA9-94D2-017646A600A8.jpg

Taki malutki i koniec :)

Opublikowano

Panowie ale on się nie pytał was o zdanie czy dla pedałów czy nie, nie chciał też wypowiedzi typu " jesteś pedałem", także troszkę na luz, jego życie, jego ciało, jego sprawa.

Nie, nie będzie się pytał, zarobek to zarobek, z siostrą to z siostrą.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Powiem ci kurwa tylko jedno zamknij morde i nie offtopuj Dawno juz nie gram w Metina :)

stare konto Hobby nadal zostało i Tak chce zrobic sobie ten kolczyk, Bo kumpel gada mi ze nie pytał sie jak przyszedl z siostrą Choc nie wiem na jakiego Goscia trafie

@UP

Heh chce sobie zrobic tylko malutki :P

on ma kompleks ze w jego tibie nikt nie gra na tym forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Top

Prawdopodobnie chcesz się wyróżnić z tłumu, z powodu twoich kompleksów.

Wychowywałeś się w biednej rodzinie, rodzice w Boże Narodzenie rzucali 5 cukierków między ciebie i 10-tkę twojego rodzeństwa.

Gdy twoi rodzice po długoletniej pracy, dorobili się na mieszkanie, zamieszkaliście na osiedlu.

Teraz gdy otrzymali zadatek dla powodzian, ty chcesz go wydać na durny kolczyk!

Wstydź się!

ownd :D

@A Tak na serio, to jeżeli właściciel jest normalny, to ci zrobi za zgodą siostry :D

Ale kolczyk w brwi trochę nie tego wygląda, poza tym jak się umiesz bić, i robisz to często, to byś wiedział, że w takim wypadku to zły pomysł. Ktoś ci przyp.... w łuk brwiowy, jeszcze ten kolczyk Ci coś z okiem zrobi albo coś ;P Nie polecam ogólnie :D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

To moze go przed bijatyką sciągne?. Nie lubie mieszać się w Bujki itp. rzadko mi się to zdarza a jezeli juz miałby, się bic to chyba sciągnął bym kolczyk, Tak samo na w-f'ach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...