Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk!

Mustc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 15 lat i chciałbym sobie zrobic kolczyk w Brwi...

Lecz rodzice o tym nie chcą w ogole słyszec I mam problem Gdybym wziął siostre (ma 20lat) i Poszedłbym sobie zrobic ten kolczyk, To koles by się zapytał czy zgoda rodzicow jest :/?

Bo to juz palicho gdybym sobie zrobił juz ten kolczyk to by rodzice nic juz nie mowili

Opublikowano

Pomyśl nad tym 15 razy. Jeśli nadal chcesz go sobie zrobić to wyłącz metina. Czynność powtarzaj aż do skutku.

Opublikowano

Powiem ci kurwa tylko jedno zamknij morde i nie offtopuj Dawno juz nie gram w Metina :)

stare konto Hobby nadal zostało i Tak chce zrobic sobie ten kolczyk, Bo kumpel gada mi ze nie pytał sie jak przyszedl z siostrą Choc nie wiem na jakiego Goscia trafie

@UP

Heh chce sobie zrobic tylko malutki :P

Opublikowano

W uchu jednym sobie zrób.

Chyba że jesteś pedałem - to zmienia sprawę.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie martw się nie jestem :>

Niee w uchu to jeszcze pomysle :D... Bardzo chce go miec :)

@Hmmm no spoko jezeli mowice ze nie zapyta o zgodę to sobie go zrobię :>, Mam jeszcze duzo czasu wiec pomyślę nad tym kolczykiem w brwi

@DOWN

Dlatego mowie :P mam duzo czasu wiec się zastanowie :>

Opublikowano

@ Mustc Nie wyzywaj , nie przeklinaj ... jednym slowem ogar

A co do tematu to nie rob sobie kolczykuuuuf ... Moj kolega w klasie mial i po tygodniu usunal bo gadal ze neiwygodnie a wszyscy sie smiali z niego ^^ Ma tyle lat co ty wiec wiem co mowie :]

Opublikowano

Oszpeć sie?...

Przeciez zawsze kolczyk moge sciagnac małej dziureczki w brwi mało kto bedzie widział...

Opublikowano

Taak na napletku :D...

Okej juz sie nie udzielajcie :P wszyscy prawie dostaja + :)

Temat do zamkniecia

Opublikowano

Mam w uchu - zrobiła mi koleżanka amatorsko bez przypału. Ale powiem Ci że jakoś po roku się znudził i teraz nie nosze go od kilku miesięcy :)

Co do zgody - podrób. Zgoda jest po to żeby jak rodzic wpadnie do salonu wściekły, że ktoś mu "oszpecił dziecko", pokazać i powiedzieć że została na to wyważona zgoda. Nie chcą mieć przypału w sądach.

f.png

Opublikowano

Powiem ci kurwa tylko jedno zamknij morde i nie offtopuj Dawno juz nie gram w Metina :)

stare konto Hobby nadal zostało i Tak chce zrobic sobie ten kolczyk, Bo kumpel gada mi ze nie pytał sie jak przyszedl z siostrą Choc nie wiem na jakiego Goscia trafie

Jeee, kolejny do zjazdu. Mateq, chcesz go?

Powiem ci kurwa tylko jedno zamknij morde i nie offtopuj

Przepraszam. A co mi zrobisz?

Dawno juz nie gram w Metina :)

Widać, że grałeś. Metinowy pier<cebula>lec nie mija jak się już zarazisz.

Chyba że jesteś pedałem - to zmienia sprawę.

chociaż radził bym ci nie robic sobie koleczyka w brwi... tacy ludzi zawsze kojarzą mi się z jakąś patologią...

Kolczyki noszą chore emo dzieci, jeśli nim jesteś nie ma sprawy, idź, oszpeć się ...

Inni już Ci wyjaśnili.

Opublikowano

Ja osobiście nie lubię kolczyków w brwiach i na twarzy itp.

ale każdy ma swoje zdanie i upodobania i ja do tych kolczyków nic nie mam.

@topic

Powiedz tak facetowi o.O

Opublikowano

Brew sam możesz sobie przebic.

Ja po pijaku kumplowi przebiłem a w ogóle się na tym nie znam i nawet mi to ładnie wyszło :D

Co do kolczyków to sam posiadam 2 kolce na karku ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Pomyśl nad tym 15 razy. Jeśli nadal chcesz go sobie zrobić to wyłącz metina. Czynność powtarzaj aż do skutku.

zalosne

Witam mam 15 lat i chciałbym sobie zrobic kolczyk w Brwi...

Lecz rodzice o tym nie chcą w ogole słyszec I mam problem Gdybym wziął siostre (ma 20lat) i Poszedłbym sobie zrobic ten kolczyk, To koles by się zapytał czy zgoda rodzicow jest :/?

Bo to juz palicho gdybym sobie zrobił juz ten kolczyk to by rodzice nic juz nie mowili

Nie wiem czy nie bedziesz musial pojsc z rodzicami, bo tam trzeba podpisac zgode...bo ten kolczyk w brwi wiaze sie z ryzykiem, ze ten co ci robi uszkodzi ci nerwa i brew ci sie troche zapadnie i takie tam pierdoly, sa takie przypadki, ale to rzadkosc, wiec sie nad tym zastanow :P

A tak to pozatym to moj kolega taki ma w lewej brwi, i juz troche minelo czasu odkad ma kolczyka i nawet nie zauwazam juz tego i nie zwracam uwagi xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm szczerze powiem tak..

kiedyś też tak chciałem mieć... ale wyszło mi to z głowy lecz zrobiłem sobie kolczyk w języku...

Co do twojego jakoś już mi nie podpada.. ale twój wybór ja nie krytykuję..

Odwalcie się od niego... co wy kur** z tym metinem co ja też metionowiec?? otóż moi drodzy pomyłka w metina jeszcze nie grałem..;p

Ehh tak jeśli pójdziesz z siostrą to normalnie kole ci zrobi kolczyk.... ja tak samo zrobiłem też z siostra poszedłem a później pokzałem rodzicom..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Twoje riposty są nie do przewidzenia!

eb2727c14c17.jpg

@Top

Prawdopodobnie chcesz się wyróżnić z tłumu, z powodu twoich kompleksów.

Wychowywałeś się w biednej rodzinie, rodzice w Boże Narodzenie rzucali 5 cukierków między ciebie i 10-tkę twojego rodzeństwa.

Gdy twoi rodzice po długoletniej pracy, dorobili się na mieszkanie, zamieszkaliście na osiedlu.

Teraz gdy otrzymali zadatek dla powodzian, ty chcesz go wydać na durny kolczyk!

Wstydź się!

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Gość Mounthains
Opublikowano

Miałem ostatnio ten sam pomysł. Jednak zrezygnowałem. Po jakimś czasie kolczyk będzie Ciebie denerwować ;)

Nie polecam.

Opublikowano

Ludzie... Nie czaje was, Pytam się tylko czy zapyta o zgodę o ten kolczyk Powiedziałem juz 2 razy!... Ze mam jeszcze duzo czasu na zastanowienie się Kolczyk robie dlatego ze mi się taki podoba i koniec?.Wychowałem się w dobrej rodzinie, Jestem wychowany bardzo dobrze w szkole Bardzo dobrze mi idzie itp. I mieszkam w Rybniku :) wiec powodz do mnie nie doszła, Kieszonkowe dostaje co miesiąc i Rodzice zawsze mi mowią zebym zrobił z nimi co chcę... To poprostu rodzice zawsze cię zrozumieją,Co do kolczyka w bri pewien nie jestem, Bo gdybym miał sobie juz zrobic malutki w uchu juz na 100% bym go mial

Opublikowano

Ja mam kilku kumpli co mają w brwi kolczyk, nawet fajnie to wygląda, aczkolwiek ja bym nie chciał mieć ;) Chcesz się wyróżniać z tłumu ye? Co do topicu raczej powinni ci zrobić jak idziesz z siorą co ma 20lat.

Legenda
Opublikowano

Pomyśl Sto razy taki kolczyk to tak "troszkę" oszpeca ci ryj !

A co do Topicu to nie nie pytałby się czy zgoda starszych jest .

Opublikowano

Zależy od salonu.. popatrz także na przyjaciół , bo niektórzy właśnie myślą, że patologia itp...

Licz się z tym !

@topic

W salonia Pan ma pełne prawo do zarządania pisemnej zgody Twoich prawnych opiekunów, bądź odmówienia wykonania zabiegu bez takowej.

aaa tak swoją drogą ile masz lat ? (kobiet się nie pyta o wiek, ale dziewczyny tak xD)

@Querino

zawalista reposta :D szkoda, że dzieci nie rozumieją tego, ale niech się uczą na błędach

@down

a fakt zbytnio się zaczytałem i po prostu zapomniałem xD

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...