Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego FPSa | Inne Gry FPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy jest jescze jakiś grywalny pod względem ilości graczy oraz cheaterów f2p fps w stylu warrock, combat arms, crossfire, black squad itd? Niestey, ale jak patrzyłem to wszystkie takie fpsy to już praktycznie trupy, a granie w apexa cs'a, valoranta czy inne takie gierki nie sprawia mi zabawy.

Opublikowano

Polecam Magnum Quest. Gra f2p ale płatności nie są czymś co zablokuje twój progres. Gra ma b.duża grywalność. Kolekcjonujesz herosów (5 w zespole) i starasz się utworzyć jak najlepsze combo z ich umiejętności. Gra nie wymaga wstawania o 3 nad ranem a i najazdy innych graczy tez nam nie groza. Jest PVP ale podstawa są rozgrywki PVE w różnych trybach. Super grafika i oprawa audio. Deweloper cały czas rozwija apke. Sporo polskich klanów. Bardzo polecam. (Uwaga - wciąga :)

Oto mój link do instalacji Magnum Quest. http://www.magnumquest.com/invite.html?code=623cb8b226e8a7146dc9461a_623cb8b2b3a925173cba6088

Steel RatE62633AE-564C-4B40-A543-436264FC60E1.jpeg

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Szukam dobrego FPSa | Inne Gry FPP