Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce zrobić coś takiego, że gracz wchodząc na serwer, wejdzie na specjalny serwer "do logowania się", po zalogowaniu się z automatu przenosiłoby na lobby. Wie ktoś jak coś takiego można zrobić?

Opublikowano

LimboAuth posiada taką funkcję, jednak nie mam na jego temat opinii, ponieważ z niego nie korzystam. Opinie innych osób są w większości dobre, więc raczej nie powinno być z nim dużego problemu.

Opublikowano

Polecam zakupić płatny silnik xcord na proxy, ma takie funkcję, wiem bo sam używam :D.

.

Opublikowano
9 minut temu, Ishubito napisał:

Polecam zakupić płatny silnik xcord na proxy

To kolejny scamfork łamiący licencję bungeecorda, do tego zamiast naprawiać bardzo często naprawione już exploity, jedynie je ukrywa.

Opublikowano
1 minutę temu, Helios1993 napisał:

To kolejny scamfork łamiący licencję bungeecorda, do tego zamiast naprawiać bardzo często naprawione już exploity, jedynie je ukrywa.

No powiem ci że mam go już trochę i ani razu mnie nie zawiódł, no cóż wszystko łamie licencje bungeecorda ale kto na to zwraca uwagę, lepiej zapłacić i mieć spokój niż się z tym pierdzielić.

.

Opublikowano
Teraz, Ishubito napisał:

No powiem ci że mam go już trochę i ani razu mnie nie zawiódł

To że coś działa nie znaczy, że nie może działać lepiej. Velocity z botsentry radzi sobie z dużo większymi atakami bez spadków wydajności, przy czym otrzymujesz wsparcie całego teamu papera, autora velocity i autora botsentry (w porównaniu z tylko jednym autorem xcorda, który dla pieniędzy łamie licencję).

Opublikowano
2 minuty temu, Helios1993 napisał:

To że coś działa nie znaczy, że nie może działać lepiej. Velocity z botsentry radzi sobie z dużo większymi atakami bez spadków wydajności, przy czym otrzymujesz wsparcie całego teamu papera, autora velocity i autora botsentry (w porównaniu z tylko jednym autorem xcorda, który dla pieniędzy łamie licencję).

Nie mi oceniać, ja dałem swoją opinie, zakupiłem przetestowałem używam więc moja jak opinia co do xcorda sie nie zmieni.

.