Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na Windows 10 zagram w ViceCity, Gta 3, a zwłaszcza Gta SanAndreas?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry i czołem, tak jak brzmi nazwa tematu,

najbardziej zależy mi na Gta SanAndreas, chciałbym powspominać stare czasy i przejść tą niezwykłą serie. Będą jakieś problemy na tym systemie? 

a tak na marginesie: dlaczego Gta SanAndreas na PC na allegro jest tak droga? (100 do nawet 300zł za oryginalną płytę z pudełkiem)

jeśli jest to zły dział proszę o przenoszenie do prawidłowego :)

Opublikowano

Do uruchomienia gry powinno wystarczyć ustawienie kompatybilności, ale to zależy od kilku rzeczy. W najgorszym przypadku wystarczy pobrać fixa z internetu.

To jest ukryta treść, proszę

Niejedna osoba by chciała wydanie fizyczne, a nieco ciężej zdobyć z pewnych względów... Możesz głównie zakupić klucze na platformy.

Opublikowano
Teraz, Vosly napisał:

Do uruchomienia gry powinno wystarczyć ustawienie kompatybilności, ale to zależy od kilku rzeczy. W najgorszym przypadku wystarczy pobrać fixa z internetu.

To jest ukryta treść, proszę

Niejedna osoba by chciała wydanie fizyczne, a nieco ciężej zdobyć z pewnych względów... Możesz głównie zakupić klucze na platformy.

wyjaśnisz krótko co to jest ten fix i na czym on polega? 

orientujesz się może, czy któryś z sklepów w Polsce ma w sprzedaży jeszcze tę grę? 

Opublikowano
6 godzin temu, Skyr napisał:

Dzień dobry i czołem, tak jak brzmi nazwa tematu,

najbardziej zależy mi na Gta SanAndreas, chciałbym powspominać stare czasy i przejść tą niezwykłą serie. Będą jakieś problemy na tym systemie? 

a tak na marginesie: dlaczego Gta SanAndreas na PC na allegro jest tak droga? (100 do nawet 300zł za oryginalną płytę z pudełkiem)

jeśli jest to zły dział proszę o przenoszenie do prawidłowego 🙂

San Andreas działa na 100%, co do reszty nie wiem. Raczej stacjonarnie nie dostaniesz już wersji pudełkowej w żadnym sklepie. 
Fix to taka łatka, która pozwala uruchomić daną grę, ale na 99% nie będziesz tego potrzebował.