Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że premiera dopiero we wrześniu, ale szukam jakiejś alternatywy dla dziadka Huaweia P30 PRO.

Niby śmiga, ale latka lecą, a ja chce poczuć świeżą krew. 😞

Jak myślicie, po ile będzie hulać IP 14 PRO?

Nie chcę kupować starszego modelu, bo mi się design nie podoba XD 

Tak ma się prezentować 14.

iPhone-14.jpg

Edytowane przez Evil Smile

xoxo

1 godzinę temu, Evil Smile napisał:

No aktualnie 13 PRO jest za 5200, albo ceny pójdą w dół albo 14 będzie droższa

Jak dla mnie to na pewno pójdą w górę. Już teraz w  wersjach z większą pojemnością cena dochodzi do 9000zł.

Skoro nie interesuje Cię 13 to pozostaje czekać, nie liczyłbym, że pójdą w dół 😥

19 minut temu, Crossnix napisał:

Jak dla mnie to na pewno pójdą w górę. Już teraz w  wersjach z większą pojemnością cena dochodzi do 9000zł.

Skoro nie interesuje Cię 13 to pozostaje czekać, nie liczyłbym, że pójdą w dół 😥

chce ktoś kupić nerkę? XD zostanie mi jeszcze na karmę dla kotka

Zobaczymy 😕 wszystko zależy od designu, jeśli zwykła 14 będzie tak wyglądac to wezmę tańszą XD

xoxo

• 4 miesiące temu...

Na pewno 14 będzie lepsza od 13, ale podejrzewam, ze nie będzie tutaj jakichś wielkich zmian. Tak samo jak w przypadku porównania modelu 12 do 13. Poprawia baterię, wydajność i aparat. Z drugiej strony cena 14 na pewno niska nie będzie, podejrzewam, ze tak jak piszą bedzie to cena na pewno powyżej 4000 zł, a może nawet 5000 zł (biorąc pod uwagę inflację oraz obecny kurs dolara). 

Sam obecnie korzystam z 13:

https://ispot.pl/iphone-13

Na jesieni nie planuję wymieniac. Może dopiero za rok.

Edytowane przez osrst
  • 4 tygodnie później...

Aktualnie mam  13 pro max

To jest mój pierwszy IPhone i po +/- 3 miesiącach użytkowania go, mogę polecić z ręką na sercu a zdjęcia są mega  co najbardziej mi na tym zależało kupując telefon. 

Jesli nie masz kasy na to aby kupić najnowszy model, to możesz zastanowić sie też nad opcją najmu.. Imad oferuje najem, w tej sytuacji płaci się za telefon ok 150 zł plus minus (zależy od tego jakie urządzenie się wynajmuje, bo wynajmować można nie tylko telefon ale i tablet czy macbook). W tej cenie ma się serwis, ubezpieczenie. Można równiez po roku najmu wymienić sobie model na nowszy. https://imad.pl/dla_ciebie/najem

Tak wiec jeśli co roku wymieniasz telefony i nie chcesz bawić się w opcje ze sprzed ażą,  to opcja godna zainteresowania. 

Edytowane przez dkdk
  • 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...