Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6+][x150] agropol [EDIT: 7 STYCZNIA STARTUJEMY TAK MYSLE :) ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http:/www.agrOpol.club/medium/Registration

3 godziny temu, Koniq napisał:

Niewidze rejestfracji ?

Edytowane przez tukan89
Opublikowano
W dniu 28.02.2022 o 09:27, KLrzychuSM napisał:

i co gra ktos bo na tej stronie nic nie widac zadnego licznika ani nic

bo musisz wybrac na ktory serwer chesz wejsc by zobaczyc licznik

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam do gry server stoj ja wrocilem i codziennie pogrywam po pracy eventy nowe postacie nowe buildy mam na to teraz czas co jakis czas ktos wpada pogra czasami gra pare osob .

Ogolnie fajny server dobre ustawienia warto zaczac pogrywac.

Opublikowano

No coz cos nie tak z serverem mam rf top 1 136 rr  a sumka Honakura majac 26 rr zdobwa o 1/3 wiecej expa TO NIEJEST NORMALNE sadzilem ze spokojne pogram sobie  bez przekretow na servie ale niestety na tym servie niedarady tak grac a wiec bb all .

Pozdrawiam i ....................

Opublikowano

Brzydka sprawa bo jesli jest jak piszesz to wyglada na to ze dmin lub ktos kto ma dostep do serwera manipuluje statami bo jest niemozliwe aby przy takiej roznicy resow sumka zbierala o jedna trzecia wiecj punktow. Niepozostaje mi wiec nic innego tylko zakonczyc gre tutaj Koniq a tak zachwalales serwer dlatego zaczolem tu grac. Polska scena muonline w tym wypadku to oszustwo i manipulacja.

Jesli ktos zna jakis uczciwy serwer gdzie mozna pograc prosze o info na priw,

Opublikowano
W dniu 9.07.2022 o 05:35, SirKirgo napisał:

Brzydka sprawa bo jesli jest jak piszesz to wyglada na to ze dmin lub ktos kto ma dostep do serwera manipuluje statami bo jest niemozliwe aby przy takiej roznicy resow sumka zbierala o jedna trzecia wiecj punktow. Niepozostaje mi wiec nic innego tylko zakonczyc gre tutaj Koniq a tak zachwalales serwer dlatego zaczolem tu grac. Polska scena muonline w tym wypadku to oszustwo i manipulacja.

Jesli ktos zna jakis uczciwy serwer gdzie mozna pograc prosze o info na priw,

dopinam sie jak ma ktos ogarniety serwer z checia sie dalacze 2 lata nie gralem i musze se wyrzyc haha

Opublikowano
45 minut temu, Agencior napisał:

dopinam sie jak ma ktos ogarniety serwer z checia sie dalacze 2 lata nie gralem i musze se wyrzyc haha

x15 agropol zapowiada się dobrze, nie bierz za bardzo pod uwagę opinie kigo i koniqa, bo na agropolu nikt nie manipuluje statami ani nie ma dostępu do maszyny prócz samego administratora - Bubblesa.

Opublikowano
1 minutę temu, Cinu. napisał:

x15 agropol zapowiada się dobrze, nie bierz za bardzo pod uwagę opinie kigo i koniqa, bo na agropolu nikt nie manipuluje statami ani nie ma dostępu do maszyny prócz samego administratora - Bubblesa.

bede wypatrywal start x15 ...cos z datami wiadomo?