Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6+][x150] agropol [EDIT: 7 STYCZNIA STARTUJEMY TAK MYSLE :) ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze dalej jest stala ekipa torpedujaca wszystko co jest nie na reke niestety nie tedy droga. Pisalem z Koniqiem na priw i jesli chodzi o exp to na ds pokazywalo roznice expa a tego niedarady zmienic i to zawsze pokaze stan faktyczny tego co jest nie tak. Pozatem gralem bo On mnie zachecil i bylo naprawde fajnie ale nieznosze kacjarstwa. Niewiem kto ma dostepdo maszyny a to co piszecie niema znaczenia bo faktem jest ze przekret byl. Obecnie niema gdzie grac tak naprawde lubie mu i nieszukam altrntywy dla tej gry. Chyba wroce do Heroes lub gothica slyszalem ze powstal dodatek Kroniki Myrtany moze tomnie wciagnie. Co do tego serwera zycze powodzenia w nowej ktorejs z kolej odslonie chodz niewiem dlaczego kazda edycja szybko upada i jak pisali gracze zawsze przez jakies przekrety. Na tym koncze i niebede tutaj juz zagladal co znaczy ze niebede juz wiecej wyjasnial czegokolwiek. Pozdrawiam all graczy Mu .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

tak freedom agropol i fenix 3 projekty o ktorych słuch zaginą xD zamiast we 3 cos zrobić to kazdy chuj na swój strój i nic z tego nie będzie typowe polaki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 4.11.2022 o 08:36, gokukid89 napisał:

tak freedom agropol i fenix 3 projekty o ktorych słuch zaginą xD zamiast we 3 cos zrobić to kazdy chuj na swój strój i nic z tego nie będzie typowe polaki

mordeczko zlota, 
nieda sie zrobic nic w kooperacji gdyz kazdy ma inna wyzje. 
o agropolu sluch nie zaginal- to ja zaginalem 😄

BUMP, 

7 STYCZNIA STARTUJEMY TAK MYSLE z X150

asdasd.jpg

• ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6+][x150] agropol [EDIT: 7 STYCZNIA STARTUJEMY TAK MYSLE :) ]
Opublikowano
W dniu 2.01.2023 o 18:31, makumbaxxx napisał:

Wpadne zobaczyc co sie zmienilo aczkolwiek gram na globalu ale z agropolem laczy nas szorstka milosc jak powiedzial towarzysz Miler 🙂

wiadomo, 

raczej nic sie nie zmienilo poza tym,  ze usunalem te problematyczne rzeczy ktore wyszly rok temu.

Nie oczekuje duzo online bo wiadomo jak to jest z agropolem ale co tam, i tak stoi wlaczony i tak to why not 😛

I podczas swiat mnie naszlo, ze w sumie niema gdzie grac i moze by popykal na globalu- tylko czy jest sens? 

pozdro 

asdasd.jpg

Opublikowano
19 godzin temu, ZapraszamDoStolu napisał:

wiadomo, 

raczej nic sie nie zmienilo poza tym,  ze usunalem te problematyczne rzeczy ktore wyszly rok temu.

Nie oczekuje duzo online bo wiadomo jak to jest z agropolem ale co tam, i tak stoi wlaczony i tak to why not 😛

I podczas swiat mnie naszlo, ze w sumie niema gdzie grac i moze by popykal na globalu- tylko czy jest sens? 

pozdro 

Na globalu gracie ? Jak się tam dostać 

Opublikowano
W dniu 4.11.2022 o 09:36, gokukid89 napisał:

misiaku ty mój, przecież te 3 projekty startują w tym roku (2023)

Dean Winchester Coffee GIF

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.11.2022 o 09:36, gokukid89 napisał:

Freedom nie zaginął -_- , ale z tą współpracą to masz trochę racji 😉

Edit// po prostu nie zaglądam na to forum bo strach się bać 

Edytowane przez BorekFreedom
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
3 godziny temu, przeciwkokułestwu napisał:

i jak zwykle wiele zamieszania i zawracania dupy i na koncu cisza ^^ juz mam 2 takich na oku co tak robia 🙂 ciekawe czy jeden sie odezwie 

Siema😳